Foto: Solcora-Silence-Nuance-Off-Grey-56116-MFLOR

Solcora Silence nu ook in visgraat en betonlooktegel

Het Solcora Silence-assortiment is nu uitgebreid met de Parva River Oak visgraat en de Nuance tegels.

Uitzonderlijk sterk, comfortabel zacht en buitengewoon stil. Dat zijn de Solcora Silence rigid core PVC vloeren met ijzersterke klikverbinding en geïntegreerde, geluiddempende ondervloer. 

Solcora by mFLOR is een kwalitatief hoogwaardige rigid core PVC vloer met ijzersterke klikverbinding. Zwevend gelegd en eenvoudig te verwijderen bij bijvoorbeeld een verhuizing, Solcora combineert de voordelen en de kwaliteit van mFLOR PVC vloeren met een snelle en eenvoudige installatie.

 

Twee jaar geleden werd de Silence-serie gelanceerd met de Solcora Silence Oak. De geïntegreerde, 2,0 mm dikke IXPE ondervloer vangt kleine oneffenheden in de dekvloer op en zorgt daarbij voor een (TÜV-gecertificeerde) geluidsreductie van ΔLLIN 10 dB, zoals vereist in de Nederlandse VvE-norm, dit staat gelijk aan een geluidsreductie van ΔLW 21 dB.

Silence breidt uit met visgraat

Wegens het succes van de Solcora Silence Oak wordt het assortiment uitgebreid met onder meer een visgraatvloer. De eerder dit jaar geïntroduceerde mFLOR Parva River Oak verschijnt nu ook als Solcora Silence, zo is het populaire visgraatpatroon nu ook beschikbaar als klik-PVC met geïntegreerde ondervloer. De Parva River Oak heeft een rustig eiken dessin in 6 eigentijdse kleuren, met een subtiele houtnerf en bescheiden kleurnuances. Met de afmetingen 60,96 x 11,43 cm creëer je eenvoudig een prachtige visgraatvloer. De stroken zijn 7,0 mm dik (inclusief de ondervloer) en hebben een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak van 30 stroken (15 linker en 15 rechter stroken) is goed voor 2,09 m2.

Stoer en stil

Daarnaast is ook de natuurgetrouwe betonlook van de Nuance collectie vanaf nu verkrijgbaar als Solcora Silence Nuance, deze vernieuwde collectie vervangt de bestaande Solcora Classic Nuance. De robuust ogende tegels zijn verkrijgbaar in de 6 bekende kleuren, zijn 7,0 mm dik (inclusief ondervloer) met een slijtlaag van 0,55 mm. Een pak bevat 6 tegels van 91,44 x 45,72 cm, samen goed voor 2,51 m2.

 

Meer informatie: solcora.com

 

Reacties