Foto: Moduleo

Select & Transform, vertrouwd comfort in vernieuwd design

Moduleo heeft de collecties Select & Transform uitgebreid met een aantal nieuwe dessins.

De modulaire planken en tegels in PVC combineren de natuurlijke elegantie van hout en steen met alle praktische voordelen van slijtvast vinyl. De Protectonite® toplaag zorgt voor een hoge slijtvastheid, onderhoudsvriendelijkheid en garantie op lange termijn.

Moduleo Select trekt met haar vele dessins en kleuren een register van stijlen open, van Scandinavisch fris tot dynamisch en gedurfd. Nieuwkomer Brio Oak geeft met zijn warme eiktinten zowel klassieke als moderne interieurs een huiselijk gevoel. Ook in de zacht gebleekte versie straalt deze vloer een authentieke, natuurlijke charme uit. De uitgesproken V-groef laat de planken er nog realistischer uitzien. De tegelcollectie is uitgebreid met Venetian Stone, een elegante en veelzijdige moderne zandsteen.

Moduleo Transform valt op door haar trendy design, de slijtvaste toplaag van 0,55 mm dikte en de nieuwe XL- en visgraatformaten. Ook nieuw in het assortiment is Mexican Ash, een verrassend houteffect met een waaier van kleuren voor een moderne maar ook intieme sfeer. Sherman Oak brengt een luxueus en elegant design in huis. Met Chester Oak creëer je een natuurlijke parketlook. Binnen de planken weerspiegelt Country Oak, met zijn gevarieerde kleurenpalet en opvallende kenmerken, dan weer unieke patronen uit de natuur. Nieuw bij de Transform-tegels is de Hoover Stone, deze variant heef het uiterlijk van subtiel uitgesleten beton.

www.moduleo.com

Reacties