Foto: Windsor-50-LVREXL-2683_Room

Rianne de Geus - Interieurinrichting de Geus B.V. aan het woord

“COREtec® is een echte toevoeging. Neem bijvoorbeeld de Ceratouch serie, een fantastisch alternatief voor een keramische vloer, dezelfde look en feel".

Is 'ecologisch' tegenwoordig het grote goed?

"Ecologisch is nog niet het grote goed, maar wordt wel steeds belangrijker. De consument wil steeds vaker achtergrondinformatie over productie en duurzaamheid. Dit zal in de komende jaren alleen maar toenemen."

Wat vind je van de huidige situatie in de vloerenwereld?

"De situatie zoals deze nu is, is absurd. Wij hebben dit nog nooit meegemaakt en hadden ook nooit voor ogen dat de bomvolle planningen zo zouden zijn. Mede door het tekort aan vakmensen en de langere levertijden door grondstoftekorten maken een planning die voor maanden vol staat."

Wat zijn de producten van de toekomst?

"Producten van de toekomst zijn deels ecologisch verantwoord. Trends zullen altijd blijven, om de zoveel jaren zien we bepaalde trends weer terugkomen. Wij denken wel dat de vloeren aan steeds meer eisen moeten voldoen, door onder andere gasloze bouw moeten alle vloeren goed geschikt gaan zijn voor vloerverwarming en -koeling. Ook denken wij dat de vloeren steeds makkelijker te instaleren moeten zijn, mede door het verdwijnen van vakmensen zal de consument steeds vaker zelf aan de slag moeten."

Wat is de toegevoegde waarde van je bedrijf voor je klanten?

"Onze klanten hebben een hele ruime keuze in vloeren, binnenzonwering en andere raambekleding. Door het grote assortiment is het bijna onmogelijk dat de klant geen keuze kan maken bij ons. Ten opzichte van een eenmanszaak o.i.d. heeft de klant veel meer keuze en ook meer vakmanschap; in de winkel de dames die gespecialiseerd zijn in de verkoop, de mannen die alle producten kosteloos opmeten zorgen ervoor dat de juiste technieken worden toegepast, zodat de eigen monteurs en stoffeerders er uiteindelijk een mooi plaatje van maken."
"Daarnaast staat service hoog in het vaandel, wij repareren zelf, waar mogelijk is, van alles. Dit zijn bijvoorbeeld traptreden tapijt die na 8 jaar los komen te zitten, maar het kan ook een rolgordijnbediening van 12 jaar oud zijn die vervangen wordt tegen een hele lage prijs. Door service toe te passen komen de klanten weer terug als iets uiteindelijk echt aan vervanging toe is of als men gaat verhuizen."

 Wat is de grootste uitdaging voor je bedrijf in de komende jaren?

"De grootste uitdaging is om het aantal stoffeerders die wij nu in dienst hebben te behouden of het team uit te breiden. Het zou fantastisch zijn als er nog 2 stoffeerders aan het team toegevoegd kunnen worden, zodat wij nog meer consumenten kunnen helpen aan een mooie vloer.
Daarnaast is het up-to-date houden van de collecties altijd een uitdaging; welke rollen tapijt nemen we op voorraad, welk gordijn hangen we in het nieuwe sfeerhoekje, welke vloer kiezen we uit om een deel van de showroom te leggen?
Ook het uitbreiden van de kennis is een uitdaging, met alle nieuwe, vaak ecologische, ontwikkelingen is het soms veel om alles bij te houden, maar de klant wil uiteindelijk alles weten, dus moet het verkoopteam kunnen vertellen dat de COREtec® vloeren na jaren gebruik retour kunnen en aan het goede doel geschonken wordt, dat het ene tapijt van gerecyclede visnetten is gemaakt en dat het ene gordijn uit gerecyclede petflessen komt en het andere van afvalstoffen wordt gemaakt."

Meer informatie:
Interieurinrichting de Geus
Arent van Lierstraat 16
3297 AA Puttershoek  

www.degeustapijt.nl
www.dersimo.nl

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties