Foto: Egmont-50-LVREXL-2553_Room

Rianne de Geus - Interieurinrichting de Geus B.V. aan het woord

"COREtec® is in heel veel situaties toepasbaar, erg makkelijk. De grootste voordelen zijn dat bijna het hele assortiment voldoet aan 10 db geluidseisen."

Sinds wanneer verkoop je COREtec®?

"Wij verkopen COREtec® sinds half 2020, wij zijn toen gestart met de Authentics en Ceratouch series, in december 2021 heeft COREtec® een studio geplaatst in onze showroom, daarin zijn alle collecties te zien!"

Wat is het belang van een product als COREtec® voor je winkel?

"COREtec® is voor ons een echte toevoeging. Naast PVC-vloeren, laminaat, parket, vinyl en tapijt een ander type vloer waar veel gemakken aan zitten, maar ook met echt andere eigenschappen. Neem bijvoorbeeld de Ceratouch serie, dit is een fantastisch alternatief voor een keramische vloer, dezelfde look en feel, alleen dan met de voordelen van COREtec®. Zo’n vloer gaan wij niet vinden in welke andere collectie dan ook."

Zijn consumentenbeurzen en vakbeurzen belangrijk voor de merken die je verdeelt?

"Op consumentenbeurzen doet de klant inspiratie op, daarna gaat met op zoek naar een winkel in eigen omgeving om te kijken of zij daar datzelfde aanbod hebben."

Spelen “vintage” en “visgraat” een hoofdrol vandaag de dag?

"Momenteel is vooral visgraat heel veel gevraagd, echt een trend in Nederland. De lichte visgraat-vloeren, gecombineerd met zwarte plinten worden heel veel verkocht. Het vintage loopt uit, zo af en toe is daar nog vraag naar."

Fabrikanten stellen alles in het werk om de plaatsing van vloeren te vereenvoudigen. Kliksystemen in alle soorten vloeren zijn daarvan het bewijs. Wat is de toegevoegde waarde van een professional als je als doe-het-zelvers het allemaal “eventueel” zelf zouden kunnen?

"Het mooie van klanten die zelf de vloer leggen is dat het voor ons prachtige handel is, je hoeft de vloer hooguit te bezorgen, de rest doet de klant zelf. In een tijd als deze, waar de vraag enorm is, maar waar er echt vakmensen tekort zijn is het fantastisch als klanten de vloer zelf leggen, zo kunnen wij ze toch helpen!"

Meer informatie:
Interieurinrichting de Geus
Arent van Lierstraat 16
3297 AA Puttershoek

www.degeustapijt.nl
www.dersimo.nl

https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties