Foto: 2022/Rianne-de-Geus-van-Interieurinrichting-de-Geus-B_V_-aan-het-woord-.jpg

Rianne de Geus - Interieurinrichting de Geus B.V. aan het woord

“Interieurinrichting de Geus is een echt familiebedrijf. Wij werken met de mooiste merken vloeren, gordijnen, binnenzonwering en insectenwering.”

01 Maart 2022

Vanwaar je passie voor interieur en vloeren ? Hoe bent u in de vloerenwereld terecht gekomen ?

"Vanuit de riet- en biezenhandel is de eerste generatie Geuzen gestart met een enkele rol tapijt, als snel werd duidelijk dat hier meer handel in was en werden de eerste rollen gordijnstof en vitrage toegevoegd aan het assortiment. Na verloop van tijd is men gestopt met de riet- en biezenhandel en enkel doorgegaan met het verkopen van vloeren en raambekleding. Van generatie op generatie gaat dit door, inmiddels is de 4e generatie de Geus in het bedrijf werkzaam. Wij vinden het fantastisch om het interieur van onze klanten een nieuwe look te geven of om een nieuw huis in te richten."

Kun je je woninginrichtingszaak kort omschrijven?

"Interieurinrichting de Geus is een echt familiebedrijf. Wij werken met de mooiste merken vloeren, gordijnen, binnenzonwering en insectenwering. Dit alles wordt vakkundig ingemeten en gemonteerd door onze eigen monteurs en stoffeerders. In de winkel staan de dames klaar om de klanten te adviseren, niet alleen over het plaatje en kleuren, maar ook het technische gedeelte, zodat je de juiste keuze maakt, die niet alleen mooi, maar ook praktisch is."

Waarop letten klanten bij hun aankoop van vloeren ?

"Klanten kijken vooral naar wat men mooi vindt. Zij hebben, net als architecten, het eindplaatje het belangrijkste. Voor ons is het dan de kunst om dit bij elkaar te zoeken en daarbij direct de passende producten te pakken."

Wat zijn belangrijke producten voor je bedrijf ?

"Alle producten in ons assortiment zijn belangrijk, al verkoopt het een natuurlijk vaker als het ander. Daarnaast zijn de basisproducten als juiste ondervloeren, egalisatiemiddelen en lijmen heel belangrijk, als de basis niet goed is, dan zal de vloer ook niet goed zijn."

Wat zijn de specifieke voordelen van COREtec® volgens jou?

"COREtec® is in heel veel situaties toepasbaar, wat het makkelijk maakt. De grootste voordelen zijn dat bijna het hele assortiment voldoet aan 10 db geluidseisen, dit is ideaal voor appartementen, waar de vereniging van eigenaren geluidseisen op hebben gesteld. Ook is deze vloer zeer geschikt voor vloerverwarming, de warmte trekt er goed doorheen, waardoor er weinig rendement verlies is. Daarnaast zijn COREtec® vloeren te leggen over bestaande plavuizen en alle andere verlijmde soorten vloeren, deze hoeven dus niet perse verwijderd te worden."

Meer informatie:
Interieurinrichting de Geus
Arent van Lierstraat 16
3297 AA Puttershoek

www.degeustapijt.nl
www.dersimo.nl
https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties