Renovatie met COREtec® vloer

Familie Janssen uit Helden renoveert woning met de nieuwe COREtec® vloeren en nieuwe gordijnen gekozen bij Omsels in Panningen.

25 Juli 2019

De familie Janssen uit het Limburgse Helden heeft voor de renovatie van hun woning op de gelijkvloerse verdieping voor een hele nieuwe categorie van vloeren gekozen : de innovatieve COREtec®-vloeren. Ze zijn er heel tevreden over aldus Mevrouw Janssen: “ 100% waterdicht, 100% origineel, gemakkelijk te onderhouden en de vloer voelt heel comfortabel en warm aan. “

Mevrouw Janssen gaat enthousiast verder met haar lofrede over de COREtec® vloer en woninginrichter Omsels : “We zochten naar oplossingen voor de renovatie van ons interieur en vonden die bij Omsels in Panningen bij de COREtec® displays die in het COREtec® shop in shop gedeelte van de winkel gepresenteerd worden: stijlvolle, sterke vloeren bestand tegen het échte gezinsleven, kinderen en huisdieren. De COREtec® vloeren werden geplaatst door de firma Omsels uit Panningen : in de inkomhal, traphal,woonkamer, TV hoek en keuken, voor in totaal zo’n 85 M2. Omsels heeft eigen stoffeerders in dienstdie de COREtec® vloer heel vakkundig en professioneel gelegd hebben, dat vinden we zeer belangrijk“

Ook de nieuwe en mooi ogende gordijnen werden door de familie Janssen gekozen in de showroom van Omsels die ook door Omsels gemaakt en geplaatst werden. Het bewijs dat men bij de familie Janssen fan is van Omsels : Hun kinderen zijn ook al tevreden klanten bij Omsels.

Met de gepatenteerde COREtec® vloeren heeft USFloors een zeer origineel en uniek vloerenproduct in een mum van tijd heel succesvol op de markt gebracht. COREtec® zal op de komende VT Wonen & Designbeurs tonen waarom het dé revelatie in harde vloerbekleding is. Met nieuwe designs & producten, nog sterkere vloeren én de gemakkelijkste installatie in de sector. Alle voordelen van parket, laminaat, klik-vinyl en kurk, zonder de nadelen.

Omsels Slaap- en Woonadviseurs

Omsels Slaap- en Woonadviseurs is een familiebedrijf van de derde generatie met meer dan 78 jaar (!) ervaring in de slapenbranche en is dan ook het adres voor een goed slaapadvies!

In de grote en mooi ogende showroom van ruim 1000m2 staan alle bekende merken en het huismerk overzichtelijk gepresenteerd. Onder het genot van een kopje koffie zullen de ervaren verkoopadviseurs samen met u proberen de ultieme slaapoplossing te vinden, onze slogan is dan ook "Wij hebben een slaapoplossing voor iedereen".

Omdat we ook gespecialiseerd zijn in woningstoffering kunt u de complete slaapkamermetamorfose bij ons laten uitvoeren van vloer tot gordijn alles afgestemd op de uitgezochte slaapkamer of boxspring, zelfs het uitruimen,verwijderen en afvoeren van bestaande vloeren of slaapkamers kunnen wij voor u regelen. Dus op 1 plaats met 1 aanspreekpunt alles tot in de puntjes laten regelen dat is wat wij voor u doen tot in detail ! Wij zien uw bezoek aan onze showroom met belangstelling tegemoet: Fam. Omsels en medewerkers.

COREtec®

COREtec® zorgde in 2012 voor een aardverschuiving in de markt met de introductie van meerlagige zwevende klikvloeren met een 100% watervaste core technologie. Het bedrijf, opgericht door de Oost-Vlaamse broers Piet en Jan Dossche, is gevestigd in de US en heeft een Europese hoofdzetel in Waregem. Topinvesteerder Warren Buffett nam het bedrijf in 2017 op in Shaw Industries. De meerlagige vloerbekleding van COREtec® met Greenguard Gold certificaat is volledig vrij van chemicaliën en verzekert een gezonde binnenlucht. De vaste kurkonderlaag zorgt voor een natuurlijke bescherming tegen schimmel, vangt oneffenheden op van elke ondergrond en is bovendien uitermate geluiddempend. Voor het 4de opeenvolgende jaar brengt COREtec® in 2019 de laatste vloertrends naar de VT Wonen & Designbeurs in Amsterdam RAI van 1 tem 6 oktober 2019.

Gegevens vloer

Vloer: COREtec®
Product: Megastone
Desin: COREtec® Stone 50LVTE-1850
Ruimte: Hal – woonkamer – keuken
Afmetingen vloer: 8 mm dik, 471 mm breed x 915 mm lang
Aantal M2: 85 M2
Kostprijs/M2: 64,95 euro
Garantie: Levenslange garantie bij residentieel gebruik (10 jaar garantie bij commercieel gebruik)
Verkooppunt: Omsels Panningen
Website: www.omsels.nl
Plaatser/Installateur: Omsels Panningen
Website COREtec®: www.coretecfloors.eu

Reacties