PLANCK vloerenspecialist 

Voor laminaatvloeren, houten vloeren en PVC vloeren zoals COREtec®

28 November 2018

Fabian Koopen van PLANCK: “Het ruime assortiment van PLANCK bevat hoogwaardige kwalitatieve vloeren van bekende merken zoals Quick-Step, Balterio, COREtec®. Daarnaast heeft PLANCK ook zijn eigen uitgebreide collecties vloeren die met zorg gekozen werden en die van een zeer hoge kwaliteit zijn. Al deze vloeren kan de consument komen bewonderen in onze showroom in Purmerend. Wij bieden een mooie collectie laminaat, houten vloeren en PVC vloeren voor een aantrekkelijke prijs. Dat is waar PLANCK voor staat. We krijgen heelwat consumenten over de vloer die interesse hebben in een PVC vloer, want dit is toch de vloer van de toekomst. Persoonlijke aandacht en klantgerichtheid in een ongedwongen sfeer staan centraal. Niet voor niets is onze slogan – PLANCK Sterk in Vloeren - ”

De medewerkers van PLANCK informeren u graag in de ruime showroom in Purmerend. Zij zijn experts in hun vakgebied en adviseren u graag over de diverse mogelijkheden en de laatste nieuwe trends in vloeren. Ze gaan met u op zoek naar de best passende vloer en accessoires. Er is een ruim aanbod aan vloeren in de showroom en het is toch belangrijk dat de consument de vloer kan zien en voelen. Daarnaast heeft PLANCK ook een eigen team van zeer ervaren plaatsers die de vloer bij u komen installeren.

Heeft u interesse in een mooi ogende kwaliteitsvloer? Bij PLANCK in Purmerend kunt u verschillende soorten vloeren kopen. De consument kan een bezoek brengen aan de showroom voor inspiratie en advies. De deskundige medewerkers van PLANCK komen de bestelde vloer desgewenst graag bij u afleveren én leggen.
Fabian Koopen van PLANCK : “ Veel consumenten komen binnen en vragen naar een PVC vloer voor hun woonkamer, keuken, slaapkamer enz. PVC biedt namelijk enorm veel voordelen.

Wij sommen er graag enkele voor u op. PVC vloeren zijn:

- Duurzaam
- Betaalbaar
- Onderhoudsvrij
- Vochtbestendig
- Geluiddempend
- Aan te brengen over vloerverwarming
- In vele kleuren en dessins verkrijgbaar

De vloeren worden in stroken geleverd en zijn verkrijgbaar in verschillende varianten, zoals de verlijmde versie en de klikvloer. Wij verkopen enkel de allerbeste kwaliteit van de volgende PVC vloeren :

- Quick-Step
- Floorify
- COREtec
- SolidcoreLaat u door de ervaren medewerkers van PLANCK vrijblijvend informeren wat de specifieke eigenschappen en kenmerken van deze vloeren zijn. Ze bekijken voor u ook de meest passende kleuren. Wilt u een lichte vloer, een donkere vloer of iets daar tussenin? De randafwerking is ook belangrijk. Zo zijn er bij PLANCK PVC vloeren te bestellen met 2-V groeven, 4-V groeven of zonder V-groef.

De consument kan tot slot nog een kleinere selectie maken in onze vloeren op basis van gebruiksklasse AC5 (33). Het is interessant om de showroom te bezoeken als u enige begeleiding wenst bij uw zoektocht en selectieproces naar uw ideale vloer.

COREtec® vloeren

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Planck. Fabian Koopen :
“We houden steeds voeling met de nieuwste trends en COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

COREtec® is dé architect en uitvinder van de categorie meerlagige rigide vloeren. Naast het feit dat COREtec® de architect en fondateur van de categorie meerlagige rigide vloeren is – is COREtec® ook mondiaal #1 best verkochte meerlaagse vloer.


                                                                                                                             
“COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!”
COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.
COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.
De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:
- Extreem Stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Eenvoudig onderhoud
- Geen extra ondervloer nodig
- 100 % Watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie

PLAN(C)K OP PROEF

Een vloer bepaalt voor een groot deel de beleving van een ruimte. Daarom krijgen klanten bij PLANCK altijd eerst een plank op proef mee naar huis. Daarmee kunnen zij testen of de kleur van de plank wel past in de ruimte en of hij past bij de reeds aanwezige meubels. PLANCK gaat voor tevreden klanten.

Wilt u ons assortiment aan vloeren graag met eigen ogen zien en met uw eigen handen aanvoelen? Wat uw voorkeur ook is, de medewerkers van PLANCK staan u graag bij met raad en daad. Bezoek onze ruime winkel in Purmerend of neem contact met ons op. Wij helpen u graag aan uw gewenste PVC vloer!

PLANCK Homestyling
Gedempte Singelgracht 15
1441 AN Purmerend
Tel  0299 – 42 53 50
purmerend@planck.nl
www.planck.nl

Openingstijden
Ma t/m Do: 10:00 – 18:00
Vrijdag: 10:00 – 21:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00
Koopzondag: 12:00 – 17:00 (Laatste zondag van de maand)