Foto: Grain_50_LVP_803

Nieuwe harde vloerbedekking : COREtec®

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren.

Bovendien is COREtec®  wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl
De backing van COREtec®  bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument. Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.
COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.

Woonkamer
Uw woonkamer is meestal de woonruimte waar u met het gezin, de vrienden of vriendinnen en de kennissen een aangename middag, namiddag of avond doorbrengt. Of u kunt er in uw eentje of met uw partner genieten van een rustig moment tijdens het weekend of ’s avonds na een lange dagtaak.  Met de COREtec® vloeren zit u bovendien voor jaren goed ! 

De eigenschappen van de vloer zijn echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit, de COREtec® vloeren.  Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®.

USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument  en ook gemakkelijk terug weg te nemen. 

COREtec® vloeren : nieuwe frisse look – heel mooie uitstraling  - eigen identiteit

  1.  100% Watervast
  2.  Stabiel
  3.  Plaatst eenvoudig
  4.  Geen acclimatisatie nodig
  5.  Antistatisch / Electrostatisch
  6.  Ideaal voor vloerverwarming & koeling
  7.  Op elke ondergrond
  8.  Akoestisch dempend
  9.  Pet proof 

Ga voor meer inforematie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties