Natuurlijke vloeren voor in de keuken - de COREtec® Collectie

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

08 Juli 2020

Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem.
COREtec® the original is kortweg een super vloer!

Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking is het perfecte alternatief op vinylvloeren, klik LVT of laminaatvloeren. Bovendien is COREtec® wereldwijd gepatenteerd. COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk, eenvoudig en snel geplaatst worden door een vakman of door een consument.

Een revolutionair product dus COREtec® the original, dat men ook kan omschrijven als een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

USFloors biedt heel wat mogelijkheden voor nieuwe COREtec® keukenvloeren

Het COREtec® Original programma beschikt over een aantal mooi ogende decoren. Daarbij een aantal heel knap uitziende eigentijdse decoren. Deze designs werden zoals altijd uiterst zorgvuldig uitgekozen door een selecte groep van professionals in Home & Deco in het algemeen en vloeren in het bijzonder. Een aantal vloerenexperten hebben daarbij rekening gehouden met de huidige tendens in de steeds sneller veranderende woonwereld.

Een keukenvloer moet beantwoorden aan veel strengere criteria dan een vloer voor in de woonkamer

Gezien de activiteiten in een keuken, koken en eten, moet de keukenvloer tegen een stootje kunnen. De COREtec® vloeren bieden onder meer met hun vochtbestendigheid, watervastheid, stabiliteit, onderhoudsvriendelijkheid, … de ideale vloer nodig voor in een keuken ! Jouw keuken is meestal de ruimte waar u met het gezin het vaakst vertoeft. Met één van de COREtec® vloeren zit u bovendien voor jaren goed !

De eigenschappen van de COREtec® vloer zijn dus echt niet min : duurzaam, onderhoudsvriendelijk, snelle plaatsing, kan in alle ruimtes geïnstalleerd worden, ook vochtige ruimtes zoals keuken, badkamer en toilet. Klassiek of modern, landelijk of hedendaags, het maakt in feite allemaal weinig uit, de COREtec® vloeren. Dat de COREtec® vloeren in de smaak vallen, is niet zo vreemd. Weinig andere vloeren zijn zo innovatief, overal installeerbaar en betaalbaar als COREtec®.

USFloors, de fabrikant van de COREtec® vloeren, investeert voortdurend in innovatie en blijft een trendsetter op gebied van harde vloerbedekking. De COREtec® vloeren hebben niet alleen een bijzonder warme uitstraling, ze voelen ook warm aan. De vloeren zijn snel en gemakkelijk installeerbaar door zowel vakman als consument en ook gemakkelijk terug weg te nemen.

COREtec® vloeren : frisse look – heel mooie uitstraling - eigen identiteit voor uw keuken

1) 100% Watervast
2) Stabiel
3) Plaatst eenvoudig
4) Hoge krasweerstand
5) Geen acclimatisatie nodig
6) Antistatisch / Electrostatisch
7) Ideaal voor vloerverwarming & koeling
8) Op elke ondergrond
9) Akoestisch dempend
10) Pet proof

Meer informatie: www.coretecfloors.com

Meer van COREtec® Floors
Reacties