string(1) "a"

LaminaatXXL Zaakvoerder Eric Mostert: 'Wij krijgen veel vraag naar PVC vloeren'

Een heel mooi en groot nieuw pand met een ruim assortiment aan kwalitatieve en hoogstaande producten in vloeren en raamdecoratie.

Dit is het visitekaartje van LaminaatXXL in Schelluinen nabij Gorinchem. Een van de producten die zij in de nieuwe showroom presenteren zijn de nieuwe COREtec® vloeren.

Naast de COREtec® Essentials collectie en de Naturals met oa de Visgraat motieven vindt men bij LaminaatXXL ook de nieuwe COREtec® STONE CERAtouch vloeren en de Authentics by COREtec® collectie.

Alle COREtec® vloeren zijn 100% watervast, extreem stabiel, huisdiervriendelijk, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen, slijtvast, de installatie kan op elke ondergrond en er is geen acclimatisatie nodig. Ook Ideaal voor vloerverwarming & -koeling. De geïntegreerde kurklaag maakt dat de vloer comfortabel en warm aanvoelt en er is geen extra ondervloer nodig en geen egalisatie van ondergrond nodig, dus naast nieuwbouw ook perfect voor project- en renovatiemarkt. Bovendien is de geïnstalleerde COREtec® vloer dezelfde dag beloopbaar.De gedreven en ervaren zaakvoerder Eric Mostert is 11 jaar geleden met de zaak gestart en is trots op zijn enthousiaste verkoopmedewerkers en zijn eigen ervaren plaatsers. Bij LaminaatXXL krijgt men altijd het juiste en deskundige advies. Verder is het niet onbelangrijk om te vermelden dat er een gratis stalenservice is. De eindconsumenten die naar de winkel komen, zijn actief op zoek naar vloeren en zijn vaak geïnteresseerd in PVC vloeren. Vaak vragen ze ook naar eiken motieven en decoren. De professionele aanpak van de verkoopmedewerkers wordt enorm gewaardeerd door de eindconsumenten.

Naast het grote assortiment aan vloeren en accessoires kan LaminaatXXl u ook van dienst zijn bij het plaatsen van een nieuwe vloer. Dit is namelijk niet onbelangrijk. Zij kunnen dit namelijk volledig voor u uit handen nemen. Op deze manier bent u altijd zeker van een heel goed eindresultaat. Naast de vloer zelf kunnen zij ook accessoires installeren zodat de vloer echt helemaal af is. Bijvoorbeeld plintafwerking, profielen en schoonloop matten. Zoals reeds vermelde werkt LaminaatXXL met eigen ervaren vakmensen zodat ze het beste resultaat kunnen waarborgen. Als zij de vloer voor u leggen dan krijgt u naast de productgarantie ook nog eens 2 jaar leg-garantie op het door hun gelegde werk.

LaminaatXXL is trots op haar ervaren vakmensen en ze gaan altijd voor het beste eindresultaat. Zij geven ook dan ook graag advies van tevoren, want iedere situatie is weer anders. Ga gerust langs in de nieuwe showroom en laat u deskundig adviseren voor uw specifieke situatie.

Ga voor meer informatie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

en www.laminaatxxl.nl


LaminaatXXL.nl
Sportlaan 5A
4209 AX Schelluinen
Tel 085-6207030
E: contact@laminaatxxl.nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties