Het gemak van PVC

U bent toe aan een nieuwe vloer, maar welke vloer moet u kiezen? We vertellen u over PVC.

De vloer is de meest bepalende factor in het interieur. Er zijn echter meer factoren van belang voor het maken van de juiste keuze. Waarom zou u voor pvc kiezen?

Onderhoudsarm. We willen uiteindelijk allemaal een vloer met de wauw factor. Maar zijn we er nog toe bereid om daar iets voor te doen? Schuren, lakken en dan in de olie... Dat hoeft niet meer! Met een pvc vloer heb je maar weinig onderhoud en dat bespaart tijd en geld! Even stofzuigen en dweilen is al genoeg. 

Comfort. Pvc is een stille vloer, deze vloer dempt het loopgeluid. Dit maakt hem ook uiterst geschikt voor een apartement of bovenwoning. 

Gaat lang mee. Met een pvc vloer heb je met zekerheid een sterke vloer. Het heeft een goede slijtlaag. Heeft u toch een beschadiging in uw geplakte pvc vloer, dan is dit makkelijk op te lossen. De planken kunnen er namelijk individueel uitgehaald worden en wordt dan vervangen door een nieuwe.

Voor het hele huis. Een pvc vloer kunt u toepassen in het hele huis. Het is ongevoelig voor vocht dus ook geschikt voor de badkamer/keuken. Ook met vloerwerwarming kunt u kiezen voor pvc.