string(1) "a"

Groter dan groot Click PVC: Floer maakt het waar

Dankzij de lancering van XL click PVC vloeren van maar liefst 183 cm lengte, voegt Floer wederom bijzondere vloeren toe aan haar unieke assortiment.

25 September 2021

De vraag naar XL vloeren neemt toe merkt Floer, zowel bij eiken parket, laminaat- en PVC vloeren. Extra groot laminaat en plak PVC biedt het merk al enige tijd aan. XL click PVC vloeren konden dan ook niet achterblijven. De focus op unieke collecties is één van de belangrijkste kenmerken van Floer. ‘Door in te spelen op de vraag vanuit de markt en continu te blijven ontwikkelen, leveren we producten met uitzonderlijke eigenschappen’, aldus Matthijs, mede verantwoordelijk voor productontwikkeling bij Floer. ‘Zoals extra breed laminaat van 32,8 cm en de extreem gewilde XL visgraat PVC vloeren (beter bekend als het Floer Walvisgraat PVC). Door producten aan te bieden die anders zijn dan anders, onderscheiden we ons.’ Het nieuwe XL click PVC is geproduceerd in een wel heel bijzondere afmeting, de plank heeft een breedte van 22,9 cm en een lengte van maar liefst 183 cm.

Click PVC bestormt de vloerenmarkt in sneltreinvaart. De doe-het-zelf PVC vloeren hebben alle voordelen van PVC, gecombineerd met een klikverbinding dat vergelijkbaar is met laminaatvloeren. ‘Bovendien zijn de vloeren voorzien van een rigid core’, vertelt Matthijs verder. ‘Door deze steen mineralen tussenlaag zijn de Click PVC vloeren extra zwaar en stabiel.’ Daarnaast is het XL click PVC zelf te leggen, 100% waterbestendig en hebben de vloeren een extreem lage warmteweerstand, waardoor ze ideaal zijn in combinatie met vloerverwarming. ‘En we letten op de details, zo bevatten de nieuwe XL Click PVC vloeren een meekleurende V-groef en zijn de vloeren afgewerkt met een register embossing
structuur.’ Hierdoor zijn de vloeren moeilijk te onderscheiden van echt eiken parket.

Reacties