Groenen mag als dé bouwmarkt beschouwd worden in de regio Eindhoven

Groenen staat voor alles wat met bouwen en wonen te maken heeft en COREtec® maakt daar deel van uit.

02 April 2021

Zaakvoerder Jos Groenen doet heel enthousiast en met kennis van zaken zijn verhaal: “Bij Groenen in Veldhoven hebben we meerdere specialiteiten onder één dak en zijn we gekend en gewaardeerd voor onze persoonlijke service en advies. Groenen is gekend voor een heel uitgebreid assortiment. Wij combineren het aanbod van een gewone bouwmarkt met specialistische producten en diensten. We hebben heel veel aandacht voor de klant en we komen met vakkundig advies en goede prijzen. Voor iedere klus hebben we de juiste oplossing!”

Bouwmarkt Groenen heeft ook de nieuwe COREtec® vloeren in zijn assortiment. De enthousiaste en ervaren verkoopadviseur Dennis van Haaren spreekt met kennis van zaken: “De COREtec® vloeren zijn 100% watervast, geluiddempend, eenvoudig te plaatsen door de vakman van Groenen. De COREtec® vloeren zijn ook nog eens extreem stabiel en ze zijn huisdiervriendelijk. Ook zijn ze slijtvast, de installatie kan gebeuren op bijna elke ondergrond en er is geen acclimatisatie nodig.”

Zaakvoerder Jos Groenen pikt erop in: “Doordat we steeds minder vakmensen hebben in Nederland, is het wel een voordeel dat de COREtec® vloeren gemakkelijk en snel te plaatsen zijn. Indien nodig, kan een eindconsument, man of vrouw, de vloer immers zelf gaan plaatsen in de woning of appartement.” “COREtec® vloeren zijn ook ideaal voor vloerverwarming en -koeling, ze zijn antistatisch en er is een geïntegreerde kurklaag. De vloeren voelen ook comfortabel en warm aan en er is geen extra ondervloer nodig. Er is ook geen egalisatie van ondergrond nodig wat heel wat werk, tijd en budget uitspaart. De COREtec® vloeren zijn perfect voor project- en renovatiemarkt en nog dezelfde dag beloopbaar wat een enorm voordeel is!”

Het maatwerk van Groenen

Natuurlijk mag je erop rekenen dat al onze medewerkers je vakkundig advies geven over ons reguliere assortiment. Maar maatwerk vraagt om een specialist. In onze speciaalzaken voor keukens, badkamers en inbouwkasten vind je dan ook onze experts. Zij denken met je mee, maken tekeningen in 3D, stellen passende offertes op, zorgen voor exacte metingen en organiseren de montage. Ook op het gebied van verlichting, verf en behang hebben we specialistische kennis en ervaring in huis. Zo zorgen we ervoor dat we je altijd optimaal van dienst kunnen zijn.

De loyaliteit van Groenen

We besteden veel tijd en aandacht aan de tevredenheid van zowel klanten als medewerkers. Jou als klant zien we natuurlijk graag terugkomen omdat je bij je laatste bezoek het juiste product gevonden heeft én goed advies gekregen heeft. Onze medewerkers houden we ook graag voor langere tijd bij ons. Zij krijgen zo de kans om zich te ontwikkelen in hun vak en om hun ervaring en specialisme uit te breiden, waardoor ze je blijvend goed advies geven.

Je bent van harte welkom bij Groenen

Ben je benieuwd naar ons uitgebreide assortiment, onze specialiteiten of de laatste nieuwe producten? Kom dan vooral eens naar onze winkel! Onze medewerkers helpen je graag verder met je klusidee.

Meer informatie: www.coretecfloors.com en www.groenenbouwmarkt.nl

Reacties