Floorify XL planken: uniek formaat voor een maximale beleving

Nieuwe generatie rigide klikpvc: met een afmeting van 2 meter op 24 centimeter brengt Floorify de langste en breedste rigide pvc plank in vloerenland.

13 Oktober 2019

Breder en langer dan alle standaarden en mét ultieme plankvariatie. De XL planken komen er in drie vernieuwende kleuren: Teddy Bear, Seychelles en Sabayon. De collectie 2m planken is bij elke Floorify dealer verkrijgbaar.

Een stapje voor

Twee jaar geleden al kwam Floorify op de markt met hun Rigid Planks & Tiles: een innovatieve vloerencollectie die in één klap afrekent met alle vooroordelen van laminaat en pvc. Toen al koos de jonge vloerenproducent bewust voor lange, brede planken van 1,5 m op 22,5 cm. Dankzij het uitzonderlijk groot formaat komen de authentieke V-groeven en de natuurgetrouwe houtstructuur nog beter tot hun recht. De perfect passende structuren (EIR) en de grote plankvariatie geven je de onderhoudsvriendelijke houtlook waar je altijd naar op zoek was.

De natuurlijke uitstraling van Floorify XL planken past bovendien in elke ruimte en ieders interieur. Landelijk, klassiek of Scandinavisch. In de keuken, slaapkamer of badkamer; je Floorify vloer is overal thuis.

Ontworpen om lang mee te gaan

De planken mogen dan wel langer en breder worden, aan kwaliteit wordt niet ingeboet. De extra dikke slijtlaag van 0,55 mm, een ijzersterke rigide kern en eigenschappen als stil (21dB), waterbestendig en vlekkenresistent maken van je Floorify vloer de ideale keuze voor elke huiskamer of commerciële ruimte. Per ongeluk iets laten vallen? Geen nood, je Floorify vloer kan tegen een stootje. Het zwevend kliksysteem sluit bovendien naadloos aan en zorgt zo voor een uiterst makkelijke en snelle plaatsing.

Floorify vloeren zijn daarnaast niet alleen mooi, hun levensduur is haast oneindig. Dankzij hun zwevende plaatsing zonder lijm kunnen Floorify vloeren makkelijk verwijderd worden waardoor hun recyclagepotentieel ten opzichte van andere meerlagige kunststofvloeren veel hoger ligt.

Uitgebreid assortiment

De veelzijdige Floorify pvc vloeren zijn in vier verschillende formaten beschikbaar. Prijzen variëren van 36,95 EUR/m² voor de korte planken, 42,95 EUR/m² voor de lange planken en grote tegels en 49,95 EUR/m² voor de XL planken. Deze prijzen zijn telkens inclusief 21% btw.

Meer informatie op www.floorify.com.