Exclusief bij Belakos Flooring: JAB DESIGN FLOOR LVT 55

Innovatieve designvloeren met een krachtige uitstraling zetten in op verdere groei in de Nederlandse markt.

21 Februari 2019

De nieuwste collectie DESIGN FLOOR LVT 55 van JAB Anstoetz valt op door zijn creatieve vormgeving, individueel design en optimale functionaliteit. Belakos Flooring zal, als exclusief partner van JAB Anstoetz, deze nieuwe collectie introduceren en verkopen op de Nederlandse interieur- en projectmarkt.

Unieke en karaktervolle vloeren

Tijdloos, modern, trendsettend en elegant: met de authentieke hout- en steendecors voldoen de DESIGN FLOOR LVT 55-vloeren aan de hedendaagse behoefte aan individueel vormgegeven en eigentijdse interieurs. Dankzij de karakteristieke reliëfstructuur, de veelzijdige legtechnieken en creatieve ontwerpmogelijkheden van de 31 nieuwe decors krijgt elk vertrek een unieke en karaktervolle uitstraling. Of het nu gaat om een strakke chevron (Hongaarse punt), de elegante, onovertroffen visgraat of de fascinerende blocked wood-varianten, met 18 nieuwe houtsoorten zijn de mogelijkheden welhaast onbeperkt. Geïnspireerd op de heersende woontrends zijn er tevens 13 nieuwe steendecors om fraaie accenten mee aan te brengen.

Legmogelijkheden

DESIGN FLOOR LVT 55 vloeren zijn zowel in dryback als in een klikbare RIGID LVT-variant te verkrijgen. RIGID LVT is de nieuwe klikgeneratie, voorzien van een solide kern en geïntegreerde geluiddempende ondervloer. De hoge stabiliteit en de click-plus legtechnologie zorgen voor een flexibele vormgeving en tijdsbesparing.

Partners in vloeren

Belakos Flooring zal deze collectie als exclusieve distributiepartner van JAB Anstoetz verkopen. Met de nieuwe DESIGN FLOOR LVT 55-collectie breidt Belakos Flooring zijn assortiment elastische, modulaire vloeren verder uit. Beide bedrijven zien grote kansen voor de innovatieve RIGID LVT vloer: “We hebben de stellige indruk dat de markt hierbij aanzienlijk meer vertrouwen laat zien dan bij de eerdere Solid LVT Click versies”, aldus Belakos Flooring en JAB Anstoetz.

Reacties