string(1) "p"
Profielfoto van Belakos
Belakos
De Blokmat 15, 8281 JH Genemuiden
maandag
08:30 - 17:00
dinsdag
08:30 - 17:00
woensdag
08:30 - 17:00
donderdag
08:30 - 17:00
vrijdag
08:30 - 17:00
zaterdag
Gesloten
zondag
Gesloten

Een Belakos pvc-vloer, ideaal als je een hond hebt, zoals wij!

“Toen de kinderen op kamers ging wonen, vonden wij het tijd voor een frisse start. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Rustico pvc-vloer! Deze vloer heeft ...

... de luxe en gezellige uitstraling van hout én is ook nog eens slijtvast en ...

“Toen de kinderen op kamers ging wonen, vonden wij het tijd voor een frisse start. Wij zijn erg blij met onze nieuwe Rustico pvc-vloer! Deze vloer heeft de luxe en gezellige uitstraling van hout én is ook nog eens slijtvast en gemakkelijk schoon te houden. Ideaal als je een hond hebt, zoals wij!”

Steeds meer mensen vallen voor een vloer van pvc. Niet zo vreemd, want met dit unieke product haal je de luxe en sfeer van een houten vloer in huis, zonder het bijbehorende onderhoud. De pvc-vloeren van Belakos zijn waterbestendig, vuilafstotend, slijtvast en zeer duurzaam en voldoen aan de strenge milieu en gezondheidsnormen van de Europese Unie. Alle producten hebben het A+ label en E1-norm voor VOC-uitstoot.

De unieke houtdessins op de planken, in superscherpe prints, geven de vloer de ‘look & feel’ van een echt natuurproduct. De uitstraling is warm. Het onderhoud is eenvoudig. Naast gezelligheid en gemak draagt een pvc-vloer ook op een ander vlak bij aan het woongenot: de planken zijn geluidsabsorberend. Op kousenvoeten door het huis is niet nodig. Schoenen met hakken kun je zonder problemen aanhouden. Het geluid dat je hoort is zacht en prettig.

Ontdek de Belakos pvc-collectie via www.belakosflooring.com of kom langs bij een van de 750 verkooppunten in Nederland.