Foto: COREtec-XL-END-Montclair-50-LVREXL-2557_met-plint

COREtec® XL-END

Door gebruik te maken van hoogwaardige producten, verenigt COREtec® innovatie met schoonheid van authentieke designs.

Vloeren worden zo naar een hoger niveau getild. Met oog voor detail creëren we de meest aantrekkelijke designs & texturen.

An exclusive waterproof selection

Met de extra lange planken van onze XL-END-collectie, creëer je een ultiem en exclusief ruimtegevoel in je woning. Ideaal als je op zoek bent naar een vloer die tot zijn recht komt in een grote ruimte of als je een kleinere ruimte optisch groter wil laten lijken. De realistische uitstraling van de planken tilt de look & feel van je vloer naar een hoger niveau. Dankzij de embossing is deze elegante en luxueuze vloer namelijk bijna niet te onderscheiden van een echte houten vloer. De natuurgetrouwe kleurtonen en texturen versterken dit effect. Daarnaast
zijn de planken in deze collectie 100% watervast, waardoor ze ideaal zijn voor natte ruimtes zoals de badkamer of keuken.

Extra long planks with high-end performance

Met een vloer uit deze collectie kies je voor een warme sfeer met veel karakter. Deze planken zijn maar liefst 2,10 meter lang en 15 mm dik. De sterke en natuurlijk ogende planken zijn opgebouwd uit onze Soundcore-technologie, wat de vloer daarbovenop nog eens akoestisch dempend maakt. Met de extra dikke slijtlaag van 0,8 mm scoren de klassevolle vloeren in deze collectie uitmuntend op vlak van slijtvastheid en impactbestendigheid.

Ga voor meer informatie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties