COREtec®: vloer die past bij jou en jouw persoonlijkheid

Jan Dossche, President USFloors International: "Intussen beschikken we over ruim 200 COREtec® decoren."

25 Januari 2021

Jan Dossche: "Deze ruim 200  COREtec® decoren zijn ook in kleinere volumes beschikbaar en steeds direct uit voorraad leverbaar".

Bij COREtec® vind je zeker en vast een vloer die bij jou en jouw persoonlijkheid past voor de diverse woonruimtes in een woning, appartement, loft of studio.

De stijlvolle, sterke vloeren werden ontworpen voor het échte gezinsleven met kinderen en huisdieren. Laat je inspireren door hun collecties met de authentieke schoonheid en uitstraling van echt hout, echte steen en keramische vloeren.

COREtec is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’.

COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijk eigenschappen en uitzonderlijk comfort. COREtec vloeren zijn verkrijgbaar in 3 waterbestendige kwaliteiten met slijtvaste toplagen én een onderlaag in kurk.

Alle COREtec vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op.

Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is eenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Meer informatie: www.coretecfloors.com

Reacties