Foto: COREtec-Kooij-Meadow-50-LVP-807-15

COREtec® Naturals vloeren in nieuwe woning

Eigenaars heel tevreden over de COREtec® vloeren evenals over het goede advies van COREtec® verkooppunt Woonmode uit Rijswijk

De Heer Kooij doet zijn verhaal : “Wij kregen een nieuwe woning en hadden geen idee wat daar voor vloerbedekking op kon om optimaal van de vloerverwarming te profiteren. Wij hebben ons laten informeren door Woonmode in Rijswijk en kwamen uiteindelijk voor COREtec® Naturals Meadow gekozen. Het was een compleet nieuw complex waar we in kwamen. Wij waren klant bij Woonmode en hadden goede ervaringen met Woonmode. Er is genoeg kennis in huis om je te laten adviseren over je inrichting. Zo komt ook de zonwering en de gordijnen bij Woonmode vandaan en ook het behang. Zelfs de behanger kwam via Woonmode. Dus: alle items voor een inrichting onder één dak!

We hadden totaal geen ervaring met PVC vloeren. Dus we hebben ons laten adviseren door Woonmode.

Verschillende opties van vloeren hebben we bekeken en uiteindelijk kwamen we uit op COREtec® Naturals Meadow omdat er een mooie structuur in de vloer zit wat er uit ziet als hout met wat knoesten er in.

 Wij zouden het zeker bij andere consumenten aanraden. Een ieder die hier komt, vindt de vloer prachtig en we hebben ook een paar keer de naam aan vrienden doorgegeven. En uiteindelijk zijn we zelf ook heel erg tevreden over iets waar we voorheen nooit aan gedacht zouden hebben.

COREtec ® is dé innovatie in meerlagige harde vloeren met klikprofiel, ontwikkeld en gepatenteerd door USFloors. Vandaar het label ‘the original’. COREtec onderscheidt zich door zijn ruime keuze aan authentieke en natuurlijke decoren, zijn unieke samenstelling en opbouw, zijn opmerkelijke eigenschappen en uitzonderlijk comfort.

Alle COREtec® vloeren kunnen geplaatst worden op om het even welke ondergrond, zelfs bovenop een bestaande vloer. Ze vangen daarbij vrijwel alle oneffenheden op. Ze zijn bijzonder vorm- en maatvast en bovendien geschikt voor vloerverwarming of -koeling. De plaatsing is supereenvoudig dankzij het kilksysteem. Zoveel technologie en ervaring heeft geleid tot één van de mooiste, duurzaamste en meest onderhoudsvriendelijke vloeren ooit.

Ga voor meer informatie naar: https://coretecfloors.com/nl-nl

en www.woonmode.nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties