Allura pvc collectie: voor ieder wat wils en 100% Dutch Design

De uitstraling van hout of steen, het comfort en gemak van pvc, dat is Allura van Forbo

24 kleuren, diverse soorten, formaten en legpatronen

Hout in een Hongaarse punt of visgraat, in extra lange en brede of juist smalle planken. Steen in halfsteens of wildverband. De nieuwe collectie Allura pvc van Forbo is in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar. Omdat elke strook uniek is en voorzien van een v-groef en matte afwerking, heeft het een natuurlijk reliëf dat niet van echt te onderscheiden is.

Comfortabel

Boven dat alles is Allura vooral heel comfortabel. De PUR-finish beschermt tegen krassen en slijtage waardoor stoelpoten en hoge hakken geen kans krijgen om afdrukken achter te laten. De unieke flextechnologie zorgt er bovendien voor dat Allura strak en maatvast in het hele huis blijft liggen. Daarnaast is Allura
geschikt voor vloerverwarming en -koeling en dus heel fijn om met blote voeten op te lopen.

Duurzaam

Allura is honderd procent Dutch design, wordt helemaal in Nederland ontworpen en gemaakt met gebruik van groene stroom en zonder ftlataten. De loslegvarianten kunnen bovendien eenvoudig worden meegenomen en hergebruikt. Daarmee – en met vijftien jaar garantie – is de vloer dan ook heel duurzaam.Naast hout en steen, heb je nu dus een extra keuze. 

Hoe kies je jouw vloer

Inspiratie met onze vloerplanner

Wil je weten hoe een Allura vloer er in jouw huis uitziet? Upload een foto van jouw eigen ruimte in onze vloerplanner en experimenteer. Zo zie je welk dessin en welke kleur het beste in je interieur past.

Vloerplanner

Ga naar onze vloerplanner

Bestel een GRATIS staal

Heb je een Allura vloer gekozen? Bestel dan gratis een staal van je favoriete kleur. Zo kun je de structuur en de kleur van de vloer thuis voelen, zien en ervaren.
Ga naar onze stalenservice

Ga voor het beste advies naar een Forbo-dealer bij jou in de buurt

Deze vakmensen informeren je graag over prijzen, het installeren en onderhoud van onze vloeren. Ga naar onze dealerlocator

Meer informatie?

Ga naarAllura vloeren voor thuis of bekijk ons Allura Magazine

 Allura Magazine