Foto: Vloerenwinkel-1

Vloerenwinkel: meer dan een begrip in de vloerenbranche

De Vloerenwinkel bestaat al sinds 1935 en is sindsdien uitgegroeid tot een begrip in de vloerenbranche, zowel voor professionals als particulieren.

De succesformule richt zich op de unieke combinatie van:
- Specialisatie in laminaat, vinyl, parket en gordijnen
- A-kwaliteit producten
- Altijd de scherpste prijzen
- Deskundige informatie en begeleiding
- Concurrerende legprijzen
- Een geoefend oog voor trends en nieuwe ontwikkelingen

Vloerbekleding is één van de belangrijkste materialen van het interieur. Er wordt dagelijks op gelopen en de vloer krijgt gedurende de jaren heen heel wat te verduren. U kiest best voor een vloer met tijdloze uitstraling die de tand des tijds moeiteloos zal kunnen doorstaan. Zowel voor een klassiek als een modern interieur kan u kiezen tussen diverse soorten vloeren bij Vloerenwinkel.

Welke vloer wilt u leggen?

Maak uw huis zoals u wilt met de vloerbedekking die voor de sfeer zorgt die u thuis wilt. Denkt u aan een houten vloer, met zijn warme uitstraling? Gaat u voor het gemak van laminaat? Of is de geluidsdemping van vinylvloeren heel handig bij u thuis? Of voor de nieuwe categorie COREtec® vloeren ? Bij Vloerenwinkel heeft u een uitgebreide keuze in al deze vloeren.

Ruben Weijers, bedrijfsleider: “Vooral in laminaat, vinyl en parket en bijhorende plinten, maar ook in de COREtec® vloeren hebben wij heel veel mogelijkheden. Vloerenwinkel geeft u een enorme keuze. Of u nu gaat voor een klassiek, een moderne of trendy afwerking, wij hebben de vloer voor u. Kies uit verschillende merken, zoals Quick-Step , BerryAlloc, COREtec®, Tarkett, Ambiant of onze eigen parketvloer.“

COREtec® vloeren

COREtec® is één van de meest recente vloeren in het gamma van Vloerenwinkel.
Ruben Weijers van Vloerenwinkel : “We proberen steeds voeling te houden met de nieuwste trends door oa vak – en consumentenbeurzen te gaan bezoeken. COREtec® is de pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren. De nieuwe vloeren brengen met de zeer natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur. COREtec® staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.”

COREtec® vloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en vinyl. De backing van COREtec® bestaat uit een kurklaag die zorgt voor een perfecte geluidsdemping. Door het lijmloze geïntegreerde kliksysteem kan de COREtec® vloer gemakkelijk geplaatst worden.

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.
COREtec® is wereldwijd gepatenteerd onder US Patent No. 9,156,233.

De vele voordelen van COREtec® vloeren op een rij:


- Extreem stabiel
- Eenvoudige plaatsing
- Eenvoudig onderhoud
- Geen extra ondervloer nodig
- 100 % watervast
- Hoge krasweerstand
- Akoestisch dempend
- Levenslange garantie

Quick-Step vloeren

Kwaliteitsvolle PVC-vloeren, parketvloeren & laminaatvloeren, dat is het gamma van Quick-Step
Verbouwplannen? Een nieuwe vloer voor de keuken of de badkamer nodig? Welkom in de wereld van Quick-Step vloeren. Of u nu de voorkeur geeft aan luxueuze PVC-vloeren, de authenticiteit van parket of de praktische voordelen van een laminaatvloer, u vindt zeker een vloer die perfect bij jouw behoeften en stijl past.

En dat is nog niet alles, want alle vloeren van Quick-Step kunnen eenvoudig geplaatst worden en zijn ontworpen om nog vele jaren prachtig te blijven... De vloer is het fundament van het interieur in uw woning. Daarom biedt Quick-Step tal van kleuren, stijlen en afwerkingen aan om te zorgen dat er een perfecte match is voor elke smaak en persoonlijkheid. Maar hoe weet u met zoveel opties nog of u wel de juiste keuze maakt? Deze tips en tricks helpen u alvast op de goede weg om uw huis om te toveren in dat huis waar u altijd al van droomde.

Gordijnen

Vloerenwinkel verkoopt tevens kwalitatief hoogwaardige gordijnen en binnenzonwering. Vouwgordijnen maken ze graag op maat. Gordijnen en binnenzonwering zijn er in vele stijlen en materialen. Bij Vloerenwinkel vindt u alleen de mooiste, meest sfeervolle gordijnen die er verkrijgbaar zijn. De basisfunctie van gordijnen, transparanten en binnnzonwering is; het creëren van privacy en het filteren van het daglicht.

Daarnaast hebben deze producten met elkaar gemeen dat ze een unieke sfeer creëren in uw interieur.

Vloerenwinkel.nl bezorgt uw gordijnen bij u thuis, mits binnen een straal van 20 kilometer van de vestiging waar u de bestelling heeft geplaatst. Bij een grotere afstand wordt in overleg een bezorgvergoeding tegen kostprijs afgesproken.
Natuurlijk kunt u de gordijnen ook zelf ophalen, u kunt dan alleen contant betalen. De garantie op door u aangeschafte artikelen bij Vloerenwinkel.nl is geheel in overeenstemming met de garantie die door de desbetreffende fabrikant wordt gegeven. Artikelen die wij in voorraad hebben, nemen we binnen 7 dagen retour.

Lifestyle-interior® gordijnen en binnenzonwering

Tot de collectie van Vloerenwinkel behoort onder andere het raamdecoratie merk lifestyle-interior®. Dit merk biedt raamdecoratie, zowel in de vorm van binnenzonwering als gordijnen en inbetweens.

Binnenzonwering

Of u nu zoekt naar rolgordijnen, houten& houtlook jaloezieën, duo shades, plissé’s of aluminium jaloezieën? Binnen de collectie van lifestyle-interior vindt u binnenzonwering die voldoet aan uw wensen.
Extra bijzonder is dat u deze binnenzonwering kunt combineren met een lifestyle-interior gordijn of inbetween, voor een interieur dat helemaal ‘af’ is.

- Rolgordijnen; lifestyle-interior rolgordijnen bieden een sfeervolle raambekleding die binnenkomend licht filteren of zelfs volledig buitensluiten.


- Duo Shades; Het duoshade systeem van Lifestyle maakt het mogelijk om te spelen met het licht en dit op de door u gewenste manier te filteren. Bovendien biedt duoshade u privacy en een luxe uitstraling


- Houten & Houtlook jaloezieën; Met houten jaloezieën brengt u warmte en sfeer in huis. Dankzij de horizontale uitvoering kunt u zelf zorgen voor een perfecte lichtregeling hoe en wanneer u maar wilt.


- Aluminium jaloezieën; Associeert u aluminium jaloezieën met een stoffig jaren-80 interieur? Wacht maar tot u deze collectie ziet, want dit zijn aluminium jaloezieën in een nieuw jasje. Hiermee geeft u uw interieur een robuuste, industriële en stoere uitstraling.
Plissé/Duo Plissé; De ‘Rise and Shine’-collectie van lifestyle-interior biedt binnenzonwering op z’n sfeervolst: plissés en duo-plissés in natuurlijke tinten én opvallende kleuren.

Gordijnen

lifestyle-interior maakt gebruik van stoffen met kleuren volgens de laatste trends, waardoor het mogelijk is om inbetweens en overgordijnen op elkaar af te stemmen voor een persoonlijk effect. De collectie biedt tevens een ruime keuze aan velours, prints en verduisterende stoffen. Met name de laatste type stof is ideaal voor de slaapkamer. Verduisterende stoffen laten het daglicht buiten en zorgen voor een ongestoorde nachtrust.

De kracht van Vloerenwinkel

- Sinds 1935
- Vloerenexeperts
- 4de generatie
- A locatie : gemakkelijk bereikbaar en veel Parking
- Topmerken
- Expert in vloeren en gordijnen
- Eigen productie van parket
- Scherpe prijzen
- Geen vooruitbetalingen
- Master Installers voor de perfecte plaatsing van uw vloer met
- 2 jaar gratis installatie garantie
- Zeer goede en snelle service
- Binnen de 2 weken vloer geleverd en geplaatst
- 5 verkoopmedewerkers
- Op vrijdag tot 20h00 open
- Eén van de grootste leveranciers in de regio Zuid-Holland

Wanneer men zelf de vloer gaat plaatsen zijn de meeste merken zoals Quick-Step en COREtec® binnen 1 a 2 dagen te leveren

Bij de Vloerenwinkel vindt u een combinatie van kwaliteit, scherpe prijzen, deskundige informatie en concurrerende tarieven.

Quote van een tevreden consument:

“Onze ervaring met deze winkel is zeer goed. wij zijn uiterst tevreden met zowel het laminaat als het advies van de mensen uit de winkel . wij raden deze winkel dan ook zeker aan. we gaan zeker als het nodig is weer zaken doen met deze winkel.”

Contact

010 4723200
info@vloerenwinkel.nl
www.vloerenwinkel.nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties