Foto: 2016/CORETEC-klikvloer-vds-vloeren.jpg

Revolutionaire COREtec® klikvloeren verkrijgbaar via VDS Vloeren

COREtec® klikvloer, dé nieuwste revolutie in watervaste, duurzame, harde vloerbedekking heeft zijn oog laten vallen op VDS Vloeren uit Steenbergen.

VDS Vloeren uit Steenbergen, verdeler van hoogwaardige vloerbedekkingen, heeft sinds kort een nieuwe categorie vloerbedekking in zijn collectie opgenomen, de COREtec® klikvloeren.

De heer Patrick van der Smissen – eigenaar VDS Vloeren: 'Deze volledig nieuwe categorie van harde vloerbedekking van COREtec® vindt zijn toepassing in zowel alle residentiële als commerciële projecten. Twee segmenten waar VDS heel sterk staat en nog wil uitbreiden want VDS bruist van ambitie'.

COREtec® klikvloeren

COREtec® klikvloeren zijn gemaakt van gerecycleerd hout, bamboo, kalksteen en zuiver pvc. De backing van COREtec® klikvloer bestaat uit een kurklaag die zorgt voor o.a. zeer goede geluidsdemping (19db) en warm en comfortabel gevoel. COREtec® klikvloeren kunnen in iedere huiselijke en zakelijke omgeving snel en gemakkelijk geplaatst worden. VDS Vloeren gebruikt COREtec® nu o.a. in tuinkamers, waar water in komt bij slecht weer. Geen probleem voor deze vloer, aldus Patrick van der Smissen. Veel klanten kiezen ervoor om deze vloer ook door te trekken in hun woning. De samenwerking tussen COREtec® en VDS Vloeren is de afgelopen tijd geïntensiveerd. Vanuit VDS Vloeren werken we met goede, kwalitatieve vloeren waar lange garanties op zitten. Dit eisen wij van onszelf. Kwaliteit gaat boven alles. Bovendien zijn wij vanuit VDS Vloeren altijd op zoek naar nieuwe producten, die niet op iedere hoek van de straat te koop zijn. Exclusiviteit en eigenheid, dat stralen we uit. Dit vinden we ook in COREtec.

Voordelen COREtec®

- COREtec® klikvloer heeft een levenslange garantie bij residentieel gebruik.
- De gepatenteerde constructie (exclusief van USFloors) is extreem stabiel.
- COREtec® klikvloer krimpt niet en zet niet uit, zelfs bij extreme omstandigheden.
- Je COREtec® klikvloer kan direct geïnstalleerd worden over bestaande tegel- planken- betonvloeren.
- COREtec® klikvloer vangt oneffenheden in de ondervloer volledig op.

Reacties