Foto: vloerbedekking-COREtec-vloeren-interieur

Op zoek naar een nieuwe vloerbedekking? De nieuwe COREtec® vloeren passen in elk

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank.

Door een beschermlaag is een COREtec® vloer krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec® vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar! Eersteklas hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur. Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een speciale ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op.

Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is dan gelijkaardige vloeren! De COREtec® vloer is er voor elk interieur. Met 56 decoren is het gamma heel erg uitgebreid geworden. De COREtec® vloer bepaalt de sfeer en de gezelligheid in de woning, Dankzij COREtec® the original heeft uw interieur een mooie en verzorgde uitstraling. De vloer heeft meestal een grote impact op uw woonkamer, keuken, leefruimte, …

Een COREtec® vloer is mooi om te zien en heel gebruiksvriendelijk. Bovendien is een COREtec® vloer ook heel aangenaam om op te lopen. Met COREtec® kan u echt alle kanten uit. Door de veelheid in decoren, motieven, formaten en kleuren bereikt u heel mooi ogende effecten. Bovendien zijn alle afwerkingsprofielen in identiek hetzelfde kleur als de vloer, wat een heel belangrijk item is in uw interieur.

Bekijk voor meer inspiratie en COREtec®

Meer informatie: https://coretecfloors.com/nl-nl

Meer van COREtec® Floors
Reacties