COREtec® vloer in de keuken

Elke COREtec® vloer is anders, er zijn trends en bovendien zijn er COREtec® vloeren die wel bij elke stijl lijken te passen.

Het belang van een goede keukenvloer

Vloeren behoren tot de onderdelen van een huis die het meest worden gebruikt. Ze moeten dus slijtvast zijn, Omdat in de meeste huizen veel licht binnenvalt, moeten ze ook niet al te snel kunnen verkleuren. Ze liggen vaak een hele tijd, dus moeten ze ook nog eens een beetje tijdloos zijn. Bovendien moet de vloer ook nog eens hygiënisch en schoonmaakvriendelijk zijn.

Als we deze criteria op een keukenvloer toepassen, komen we in elk geval tot de conclusie dat COREtec® een zeer goede keuze is. De mensen die daar anders over denken, veranderen vaak wel van mening wanneer er een omelet op z’n kop op de grond valt.

De nieuwe COREtec® tegelvloeren

De nieuwe COREtec® tegelvloeren bestaan uit 9 hedendaagse tegelmotieven, wat de totale collectie op 12 brengt. De vloeren kunnen meestal direct geplaatst worden op de bestaande ondergrond.

Ze lenen zich zowel voor gebruik in de projectmarkt (hotels, kantoren, kapperszaken, restaurants,autoshowrooms, … ) als in keukens, badkamers, woonkamers, slaapkamers of bureelruimtes. De COREtec® vloeren genieten van een levenslange garantie bij huishoudelijk gebruik.

Gezelligheid met de COREtec® vloeren

Een harde vloer zoals een COREtec® vloer zorgt ook voor de nodige gezelligheid in huis zeker in combinatie met vloerverwarming. Harde vloeren krijgen automatisch een aantal voordelen mee. Zo zorgen harde vloeren voor minder stof en ze zijn ideaal voor mensen met een allergie. Daar komt ook nog bij dat ze eenvoudig zijn om te onderhouden.

Meer informatie

Voor meer informatie over de COREtec® vloeren, kunt u de website bezoeken.