COREtec® the original

Dé revolutie in harde vloerbedekking

Het regent zogenaamde innovaties in de vloerbedekkingssector, maar hoogstzelden kom je een product tegen dat het predicaat ‘revolutionair’ verdient.

COREtec® the original mag zich die medaille met recht en rede opspelden. Deze harde vloerbedekking bestormt de wereldmarkt dankzij unieke technologieën en haar onverwoestbaar karakter.
Een revolutionair product: COREtec® the original, een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk. Noem USFloors dus gerust de architect/uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie.

Unieke samenstelling

COREtec the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!
Exclusieve hout-of tegelmotieven bieden de ontwerper of bouwheer talloze mogelijkheden waardoor de vloer zich naadloos laat integreren in elk interieur.

Een lijmloos geïntegreerd klikprofiel garandeert een eenvoudige zwevende plaatsing. De onderlaag uit kurk maakt een extra ondervloer overbodig en vangt kleine onregelmatigheden in de ondergrond op. Een COREtec® vloer kan je dus probleemloos rechtstreeks plaatsen op een ondergrond van hout, beton of tegels. De kurken onderlaag zorgt voor een superieur loopcomfort waardoor een COREtec® vloer warmer en stiller is.

Technologie

COREtec® SOUNDcore
De TOP categorie in het gamma zet – zoals haar naam laat vermoeden – in op akoestiek, comfort, warmte en degelijkheid. Air pockets in het kernmateriaal maken van SOUNDcore een stille vloer die akoestisch dempt. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat COREtec® uitermate geschikt is voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal.COREtec® met SOUNDcore-technologie is verkrijgbaar tussen 8 mm en 8,5 mm.

Wereldwijd patent

Noem de watervaste harde vloerbedekking COREtec® gerust baanbrekend. Getuige daarvan het recente traject van US Floors, aangedreven door COREtec® als katalysator. wereldwijd gepatenteerd zorgde COREtec® voor een omzetstijging van ruim 300%. Een krachttoer die de aandacht trok van de wereldvermaarde investeerder Warren Buffett. Hij lijfde US Floors in met zijn Amerikaanse flooring groep Shaw (nummer twee in de wereld) voor een niet nader genoemd bedrag. Piet Dossche blijft aan als manager in Georgia, broer Jan leidt de Europese divisie vanuit Waregem

www.coretecfloors.com