COREtec® the Naturals Collection

COREtec®, pionier op het vlak van watervast meerlaagse vloeren, lanceert The Naturals Collection gekozen door Nederlandse Vloer en - Interieurspecialisten.

24 Juni 2018

De nieuwe vloerlijn brengt met 14 natuurgetrouwe houtdessins warmte in elk interieur.

COREtec® SOUNDcore dient als basis voor the Naturals Collection en staat garant voor optimale akoestiek, comfort, warmte én degelijkheid.

De nieuwe collectie werd mede gekozen door de Nederlandse distributeurs en de Nederlandse klanten van COREtec®. In juni 2017 werd iedereen uitgenodigd naar de “Selection Days” en kon er vrank en vrij een keuze maken uit het aanbod.

Het Amerikaanse bedrijf US Floors van de Vlaming Piet Dossche heeft de wind in de zeilen. Als uitvinder van de watervaste meerlaagse vloerencategorie COREtec® the original lanceert het bedrijf nu the Naturals Collection: een vloerenreeks die het uitzicht van een echte houten vloer koppelt aan de sterke prestaties van een watervaste meerlaagse zwevende vloer met een onderlaag uit kurk.

Veertien dessins

Veertien houtdesigns verlenen elk interieur een warme, natuurlijke touch. Zeven designs hebben een vierzijdige V-groef die de afgewerkte vloer een dynamisch karakter verleent. De zeven andere designs zonder V-groef resulteren in een egale look. De afmetingen van de vloerplanbedragen 182 mm x 1220 mm: een stevig formaat dat de nodige grandeur oplevert. De totale vloerdikte van the Naturals Collection bedraagt 8 mm, waarvan 0,55 mm slijtlaag is.

Unieke samenstelling

COREtec® the original is dé revelatie in de categorie van harde vloerbedekkingen, met dank aan de unieke samenstelling van de vloerplank. Door een beschermlaag is een COREtec®-vloer extreem krasbestendig en vuilafstotend. Daarnaast is hij watervast: de vloer zwelt niet of krimpt niet als hij aan vocht wordt blootgesteld. Een COREtec®-vloer installeren in natte ruimten zoals een badkamer vormt dus geen enkel probleem. COREtec® the original is kortweg onverwoestbaar!

COREtec® SOUNDcore

De COREtec® SOUNDcore-technologie vormt de basis van the Naturals Collection. Air pockets in het kernmateriaal maken van The Naturals Collection stille vloeren die akoestisch dempen. De flexibiliteit en de rigiditeit zorgen ervoor dat ze uitermate geschikt zijn voor installatie op bestaande vloeren; ideaal dus voor renovatie. Geen nood aan een extra ondervloer, de vloer waarop COREtec® wordt aangebracht tekent niet door in het materiaal.

Meer informatie: www.coretecfloors.eu

Reacties