array(1) { ["path"]=> string(16) "www.usfloors.be/" }
Partner

COREtec®

COREtec® is de nieuwste revolutie in de harde vloerbedekking

Bedrijfsoverzicht Dealers COREtec®

COREtec® keukenvloer

Mevrouw Peeters kiest voor de renovatie van haar keuken voor de nieuwe vloerbedekking van COREtec®.

Mevrouw Peeters heeft een mooie en inspirerende woning gelegen. Voor de renovatie van de keuken en woonkamer opteerde Architecte Windels voor de nieuwe vloeren van COREtec® als vloerbedekking. In totaal werd er 30 M2 COREtec® HD Sparwood oak geïnstalleerd in de keuken en nog eens 40 M2 in de aanpalende woonkamer.

Mevrouw Windels, Interieurarchitecte : “ Ik vind de nieuwe vloeren uit de HD collectie van COREtec® heel stijlvol en authentiek, omwille van de nerven die, in tegenstelling tot andere vloeren, vaak gewoon gelijk doorlopen over de verschillende planken. Dit is niet realistisch ten opzichte van de werkelijkheid. In het bos staan de bomen ook niet allemaal mooi in rijtjes, toch? En daarom passend bij deze woning”

“De keuken mocht niet lang ontoegangkelijk zijn en daarom ging de keuze naar kwaliteitsmaterialen die redelijk snel kunnen geplaatst worden. Het onderhoud van de vloer in een keuken is ook heel belangrijk. Daar er soms wat volk over de vloer komt, is het nodig dat de vloer er altijd netjes uitziet. “ De kurk die zich onderaan bevind, geeft dan weer een dempend geluidseffect. 

Mevrouw Windels gaat verder: “ Bovendien is COREtec® 100 % waterbestendig wat een groot voordeel is voor het onderhoudl. De installatie ging heel vlotjes omdat de plaatsing van de COREtec® vloer direct op de ondergrond kon uitgevoerd worden – er was zelfs geen ondervloer nodig en ook egaliseren was niet van toepassing.

“Daar het een huurwoning betreft, is het een groot pluspunt dat de COREtec® vloeren er mede door het kliksysteem terug uitgehaald kunnen worden bij een eventuele verhuis. Ook het feit dat de vloer zonder tussenprofielen kon gelegd worden viel best mee.” Als laatste pluspunt is er nog het feit dat de vloer meteen weer in gebruik genomen mag worden.

Waar vind je dealers van COREtec®?

Bekijk hier een overzicht van COREtec®-dealers.

Meer lezen over
'COREtec® keukenvloer'?

meer van deze professional

Nieuwe tegeldecoren Coretec

COREtec® vloeren lanceert 9 nieuwe tegeldecoren in 201...

COREtec® klikvloeren

COREtec® klikvloeren zijn ideaal voor alle ruimtes in ...

De nieuwe COREtec® vloeren

De nieuwe COREtec® vloeren geven uw woonruimte een zin...

Toon alle 15 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.