Welke vloer past het beste bij jouw woning?

Hawé Vloeren biedt een zeer breed assortiment vloeren en is het adres voor het leveren van lamelvloeren, multiplank, massief houten vloeren en accessoires

Lamelvloerdelen

Lamelvloerdelen (3-laags) hebben een eiken toplaag van europees- of russisch eiken. De basis bestaat uit een lattenvulling en aan de onderzijde een tegenfineerlaag. De vloerdelen zijn gestopt en geschuurd en rondom voorzien van een groef en mesverbinding en aan de twee lange zijden voorzien van een microvelling. De vloerdelen kunnen geleverd worden onbehandeld en met een afwerking bv. geoliëd, geborsteld, gerookt, wit geoliëd.

Multiplank vloerdelen

Samensgestelde vloerdelen met een eiken toplaag van 4 of 6 mm europees- of russisch eiken en een basis bestaande uit multiplex plaatmateriaal van 11 of 15 mm dik. De vloerdelen zijn gestopt en geschuurd en rondom voorzien van een groef en mes verbinding en aan de twee lange zijden voorzien van een microvelling.

De vloerdelen kunnen geleverd worden onbehandeld en met een afwerking bv. geoliëd, geborsteld, gerookt, wit geoliëd en met een speciale afwerking. Zie hiervoor speciale afwerkingen.

Massief houten vloerdelen

Eiken vloerdelen met een rustieke uitstraling, zijn rondom voorzien van groef- en mesverbinding en aan de twee lange zijden een microvelling.
Pin maritiem of frans grenen vloerdelen, mooi gevlamd en met een rustieke uitstraling, harder als Zweeds grenen.

De vloerdelen zijn rondom voorzien van een groef en mesverbinding en aan de twee zijden van een microvelling.

Afrikaans grenen is en snel groeiende grenen soort, is zeer stabiel, iets minder hard als europees of frans grenen, heeft een rustieke uitstraling door mooie tekening en grote vaste kwasten.

Neem contact op voor meer informatie, wij komen graag bij u langs voor een offerte.

Meer van Hawe vloeren Bekijk alle