Foto: Vloerenfabrikant-BerryAlloc-aanwezig-met-showroom-op-wielen-tijdens-openingsweekend-Nidum

Vloerenfabrikant BerryAlloc aanwezig met showroom op wielen

Op 27 en 28 november 2021 was het de officiele opening van ‘Nidum: house of inspiration’.

BerryAlloc, die momenteel door Europa reist met haar BerryAlloc Experience Tour, was ook van de partij. Sinds september reist de BerryAlloc-showroom op wielen door Europa, en het voorbije weekend was de grote truck, volledig in BerryAlloc-stijl, aanwezig tijdens het openingsweekend van ‘Nidum: house of inspiration’.

Nidum, gelegen in het Arsenaal in Grave, is een ontmoetingsplek met diverse showrooms, winkels, een restaurant en een hotel. Hier kunnen liefhebbers van interieur, design, kunst en lifestyle zeker iets van hun gading vinden. Het voorbije weekend gaf Nidum de officiële aftrap van hun nieuwe concept en openden ze de deuren van ‘House of inspiration’.

Het grote publiek kon er ook kennis maken met vloerenfabrikant BerryAlloc. In hun rijdende showroom kon men het volledige productaanbod ontdekken op een leuke, creatieve manier – onder meer met interactieve tests voor de vloerkwaliteit. De truck bestaat uit vier zones: laminaat, high pressure floors & walls, vinylplanken en -tegels en parket. Er is in elke zone iets te ontdekken. Zo loopt er in de laminaatzone water over de vloer, om zijn waterbestendigheid aan te tonen. In sommige zones test je zelf of de USP’s overeenkomen met de realiteit: bij de high pressure floors ontdek je bijvoorbeeld hoe sterk de vloer wel is - spoiler alert: de sterkste op de markt - en bij de Pure-collectie, de stilste vloer bij de vinylplanken en -tegels, hoor je hoe gedempt het geluid klinkt als je met een naaldhak op de vloer tikt. Er is ook een zone om het supersnelle en eenvoudige DreamClick-installatiesysteem te testen, met verschillende mix & match-planken en -tegels.

Niet enkel in de truck waren de vloeren van BerryAlloc te bewonderen. Dankzij Your Floor groothandel, liggen ook twee vloeren te pronken in het ontmoetingscentrum van het Architectenlab. In samenwerking met een aantal partners, maakt het Architectenlab het mogelijk om in één inspirerende ruimte alle materialen te bekijken en zo de ideale combinaties samen te stellen. De klanten kunnen er dus ook de premium kwaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, design en esthetiek van de BerryAlloc vloeren ontdekken.

Wil je zelf een bezoek brengen? Kom ook langs bij Nidum: Sint Elisabethstraat 35, 5361 HJ Grave.

Meer informatie vind je op www.berryalloc.com

 

Reacties