Foto: houten-vloer-dov-vloeren

De mooiste houten vloeren voor jouw interieur vind je hier!

Ben je aan het verhuizen, wil je de uitstraling van je interieur veranderen of zit je midden in een verbouwing? De vloer komt altijd wel eens ter sprake.

Er zijn ontzettend veel verschillende soorten vloeren te vinden, van eikenhouten vloeren tot marmeren vloeren. De keuze is reuze. Maar, hoe vind je nou de ideale vloer die bij jou past?

1. Bepaal de sfeer die je wil overbrengen

Houd je van warmte in je interieur, dan is een houten vloer zeker wat voor jou. Wil je liever een modern of strak geheel, dan is een stenen vloer weer meer wat voor jou. Dan zijn er ook nog PVC vloeren, deze zijn in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar!

2. Kies je voor massief hout, laminaat, multiplank of lamelparket?

Houten vloeren zijn er ook in talloze kleuren, maten en vormen te verkrijgen. Zo kan je kiezen voor een massief houten vloer of voor een lamelparket vloer. Dan heb je ook nog laminaat en multiplank vloeren. Iedere soort vloer heeft zo haar eigen voordelen en nadelen. Alle verschillen worden uitgelegd op www.dovvloeren.nl. Hier kan je ook direct terecht voor de mooiste houten vloeren van Nederland en België.

3. Laat je goed informeren

Het aankopen van een vloer is in de meeste gevallen een aankoop voor de lange termijn. Laat je dus vooraf goed informeren over de duurzaamheid, kwaliteit en prijs van de houten vloer die je op het oog hebt. De verkeerde keuze kan zorgen voor problemen als bolling van het hout, slechte ventilatie en het niet kunnen gebruiken van vloerverwarming. Daarnaast is het vervangen van de houten vloer geen goedkoop klusje waardoor je ook nog geld kunt besparen wanneer je goed geïnformeerd bent!

Voor al je houten vloeren en een goed advies voor jouw interieur kan je terecht op www.dovvloeren.nl.

Reacties