Nadura vloeren van Meister

Nadura vloeren zijn geen laminaatvloeren maar vloeren op basis van houtpoedertechnologie, deze vloeren zijn steenhard en warm als hout.

Met de innovatieve NADURA-vloer heeft MEISTER een vloer in haar assortiment die zich ook in projecten van haar beste kant toont. De moderne look en haar extreme weerstand springen daarbij in het oog. Van lichte betonkleuren tot authentieke houtimitaties en donkere leisteen, staan bij NADURA aantrekkelijke kleuren in vierkante formaten ter beschikking. Met een weerstandsklasse 34 uitermate geschikt voor projecten. 

Houtvezels en minerale stoffen zijn de hoofdcomponenten van NADURA. Samen met natuurlijke kleurstoffen en andere toegevoegde componenten wordt deze nieuwe materiaalmix d.m.v. de innovatieve wood-powder technologie onder hoge druk en hoge temperaturen met elkaar verperst. Het resultaat verenigt de beste eigenschappen van beide componenten: de aangename warmte van het hout en de extreme duurzaamheid van steen. Deze vernieuwende vloer beschikt over het Ecolabel „der blaue Engel“ en kan perfect geïnstalleerd worden op vloerverwarming.

De nieuwe MEISTER NADURA NQ 500 collectie bestaat uit 8 verschillende moderne kleuren zoals zijdegrijs, platinagrijs of antraciet. De beide nieuwe oppervlaktestructuren Metallic and rustic brengen bovendien speelse designaccenten naar boven. Zo kunnen verschillende Nadura kleuren met elkaar gecombineerd worden voor een aantrekkelijk multicolour effect.
Dit zorgt voor een grote verscheidenheid aan designmogelijkheden aangepast aan de behoeften en smaken van de consument.

Nadura
Het hoge aandeel van minerale stoffen maakt deze vloer zo robuust als een echte stenen of keramische vloer.
Vallende voorwerpen kunnen een stenen vloer doen barsten, Nadura daarentegen barst niet.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website