mFLOR introduceert: Parva Oak Chevron

De bekende mFLOR kwaliteit in een nieuwe vorm.

03 September 2020

De populaire Parva Oak (visgraat) collectie is nu ook beschikbaar in Hongaarse punt: de Parva Oak Chevron. Combineer de Parva Oak Chevron gerust met de Parva Oak of Authentic Oak XL. De kleuren zijn gelijk, de creatieve mogelijkheden eindeloos.

Eerder dit jaar introduceerde mFLOR twee nieuwe, aansprekende collecties, Authentic Oak XL en de Parva Oak. Het natuurlijke, eiken dessin in populaire, inspirerende kleuren is met deze collecties in twee varianten op de markt gebracht, voor optimale creatieve vrijheid. De Authentic Oak heeft lange, brede planken en is voorzien van ‘Natural Touch’ voor de meest natuurlijke, authentieke uitstraling. Met Natural Touch voel je het verschil; knoesten zien is knoesten voelen. De Parva Oak collectie heeft een kleiner formaat en is daarmee uitermate geschikt om in het populaire visgraatpatroon te leggen. 

Met de introductie van de Parva Oak Chevron is dit aantrekkelijke dessin nog verder uitgebreid. De stroken van deze nieuwe collectie hebben hoeken van 45 graden, waardoor deze eenvoudig in de luxueus ogende Hongaarse punt is te leggen. mFLOR heeft bewust gekozen voor een hoek van 45 graden, met deze scherpere hoek ontstaan smallere banen, waardoor de lengte van een ruimte nog meer geaccentueerd wordt. 

De stroken van de nieuwe Parva Oak Chevron collectie zijn 80,01 cm lang en 13,34 cm breed. Net als de Authentic Oak XL en Parva Oak zijn de stroken 2,5 mm dik en voorzien van een 0,55 mm dikke slijtlaag. Doordat de kleuren van de drie collecties overeenkomen zijn deze uitstekend met elkaar te combineren voor nog meer inspirerende mogelijkheden. Varieer in formaat en patroon en creëer jouw unieke vloer! 

Uiteraard kent de Parva Oak Chevron dezelfde hoogstaande kwaliteit waar mFLOR om bekend staat. Minimale emissies en ftalaatvrij voor een gezond binnenklimaat en uitermate vorm- en maatvast, erg belangrijk bij een legpatroon als de Hongaarse punt.

Reacties