Houten Vloeren, Eiken parket

Een houten vloer als vloerbedekking is altijd een goede investering. Bekijk de scala aan voorbeelden op onze site.

Houten vloeren: Een vloer van puur hout: natuurlijk mooi

Dat is niet zo verwonderlijk. Zo heeft een houten vloer een warme uitstraling, is duurzaam, zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zorgt voor meerwaarde van uw huis.
Houten vloeren passen bovendien uitstekend bij elk interieur. Van een landelijke uitstraling, klassieke tot strakke inrichting; een vloer van puur hout geeft uw huis een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Daarnaast kan een houten vloer vrijwel in alle vertrekken van de woning worden gelegd en is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming.


Houten vloeren, makkelijk te bewerken

Hout vloer soortenOm er zeker van te zijn dat u een houten vloer vindt die bij uw interieur past, kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende soorten houten vloeren. Of uw voorkeur uitgaat naar robuust eiken, exotisch wengé of landelijk grenen, Natuurlijk hout natuurlijk boeve levert altijd houtsoorten van topkwaliteit. Omdat een houten vloer makkelijk te bewerken is, kunt u (desgewenst) een verrassend effect creëren in uw interieur door uw vloer in diverse patronen te laten leggen. Zoals een Visgraat patroon, Hongaarse punt, Weense punt, vlechtpatroon en nog vele andere. Om optimaal van uw houten vloer te kunnen blijven genieten is de juiste keuze van afwerking wel essentieel.

Een voordeel van een houten vloer is dat zichtbare noesten en nerven alleen maar bijdragen aan de authenticiteit van de vloer. Hierdoor neemt de waarde van uw houten vloer na jaren van intensief gebruik niet af, integendeel.

Natuurlijk hout heeft een ruime keuze aan houten vloeren, waarbij we ook kunnen zorgen dat uw vloer wordt gelegd, geschuurd en gelakt.


Tapis parket vloeren
Lamel vloeren
Massieve vloeren

Ook voor Laminaat, Pvc of Kurk vloeren bent u bij ons op het juiste adres!

Natuurlijk Hout 5* specialist 
Specialist in Eiken houten vloeren en vloerverwarming


We leveren uw houten vloer in o.a. Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam, Harderwijk, Utrecht, Zwolle & Ermelo!