Profielfoto van Cinzento Custom Made®
Cinzento Custom Made®
Darwinstraat 33, 6718 XR Ede
maandag
08:00 - 17:00
dinsdag
08:00 - 17:00
woensdag
08:00 - 17:00
donderdag
08:00 - 17:00
vrijdag
08:00 - 17:00
zaterdag
08:00 - 17:00
zondag
08:00 - 17:00

Houten vloer in gerenoveerde boerderij

Enige tijd geleden heeft een van onze Cinzento dealers een houten vloer mogen plaatsen in een gerenoveerde boerderij.

Gerenoveerde boerderij

Enige tijd geleden heeft een van onze Cinzento dealers een houten vloer mogen plaatsen in een gerenoveerde boerderij. Deze voormalige boerderij is volledig verbouwd en omgetoverd tot een prachtige woonboerderij waarbij de originele constructie intact is gelaten. Hierdoor straalt de woning een sterk karakter uit. De houten spantconstructie in combinatie met de sfeervolle woonruimte levert een behoorlijk mooi plaatje op.

Duurzame basis

Om een duurzame basis te leggen, in deze gerenoveerde boerderij, hebben de bewoners gekozen voor een houten vloer van Cinzento Custom Made®. Deze vloer is zorgvuldig behandeld en op diverse punten in het proces gecontroleerd. Met Cinzento kiest u dan ook voor een kwaliteitsproduct. De planken vloer is geborsteld, dit benadrukt het natuurlijke karakter van het hout.

Cinzento Custom Made

Traprenovatie

In deze woonboerderij is, naast de begane grond en de eerste verdieping, ook de trap volledig naar wens van de klant bekleed. De bewoners hebben er voor gekozen om de trap dezelfde behandeling te geven als de vloer. Hierdoor loopt de vloer mooi over naar de trap.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bent u ook benieuwd naar de voordelen en de mogelijkheden van een houten vloer van Cinzento? Bezoek dan een van onze Cinzento dealers! Zij zitten verdeeld over het gehele land en helpen u uiteraard graag. Bekijk hier welke dealer het dichtst bij u in de buurt zit.