Hongaarse punt

Eem kunstzinnige Hongaarse punt vloer

Een Hongaarse Punt vloer is een tijdloze verrijking voor je leefomgeving

Uipkes Houten Vloeren heeft al vele jaren ervaring in het leveren en leggen van de Hongaarse punt vloer. Deze houten vloer is leverbaar in vele tientallen unieke handgemaakte kleuren en is geschikt voor werkelijk elke ruimte in huis of bedrijf. De duurzame houten vloeren worden in Nederland op maat gemaakt in elke gewenste lengte en breedte. Natuurlijk met vijf jaar garantie! De Hongaarse punt parketvloer is bovendien heel goed toepasbaar op vloerverwarming of vloerverkoeling.

De Hongaarse punt vloer is een broertje van de visgraat vloer, maar er is verschil: het legmotief. Bij de visgraatvloer worden de linkse en rechtse delen onder een hoek van 90 graden gelegd. Aan de bovenzijde ligt de kopse zijde haaks tegen de lange zijde van de plank ernaast. Dat geeft de ruimte een unieke sfeer: klassiek met een moderne twist. De Hongaarse punt vloer oogt door het legpatroon juist rustiger en strakker.

Hongaarse Punt Vloer en vloerverwarming

De Hongaarse punt vloer is eenvoudig toe te passen op een vloerverwarming. Wij gebruiken hiervoor een zogenaamde gelaagde houten vloer met de naam ‘Vincent’. Deze wordt speciaal gemaakt om te gebruiken in combinatie met vloerverwarming. Vincent kan in elke gewenste afmeting worden geleverd.

Meer informatie

Voor meer informatie bezoek ook eens onze website: www.uipkesvloeren.nl