Partner

Natuurlijk Hout

5 sterren specialist in houten vloeren, parket vloeren, pvc, kurk en laminaat vloeren. Voor de beste vloeren bent u bij ons aan het juiste adres.

Eiken spoorbiels

De toplaag is gemaakt van oude spoorbielzen. Deze vloer heeft een mooie robuuste uitstraling.

Eiken houten spoorbielzen, robuust

Dat is niet zo verwonderlijk. Zo heeft een houten vloer een warme uitstraling, is duurzaam, zeer gebruiks- en onderhoudsvriendelijk en zorgt voor meerwaarde van uw huis.

Een vloer met een toplaag van oude spoorbielzen, zorgt voor een mooie en robuuste uitstraling.

Houten vloeren passen bovendien uitstekend bij elk interieur. Van een landelijke uitstraling, klassieke tot strakke inrichting; een vloer van puur hout geeft uw huis een stijlvolle en sfeervolle uitstraling. Daarnaast kan een houten vloer vrijwel in alle vertrekken van de woning worden gelegd en is tevens zeer geschikt voor vloerverwarming.

 


Houten vloeren, makkelijk te bewerken

Hout vloer soortenOm er zeker van te zijn dat u een houten vloer vindt die bij uw interieur past, kunt u kiezen uit meer dan 30 verschillende soorten houten vloeren. Of uw voorkeur uitgaat naar robuust eiken, exotisch wengé of landelijk grenen, Natuurlijk hout natuurlijk boeve levert altijd houtsoorten van topkwaliteit. Omdat een houten vloer makkelijk te bewerken is, kunt u (desgewenst) een verrassend effect creëren in uw interieur door uw vloer in diverse patronen te laten leggen. Zoals een Visgraat patroon, Hongaarse punt, Weense punt, vlechtpatroon en nog vele andere. Om optimaal van uw houten vloer te kunnen blijven genieten is de juiste keuze van afwerking wel essentieel.
Een voordeel van een houten vloer is dat zichtbare noesten en nerven alleen maar bijdragen aan de authenticiteit van de vloer. Hierdoor neemt de waarde van uw houten vloer na jaren van intensief gebruik niet af, integendeel.
Ruime keuze houten vloeren

Natuurlijk hout heeft een ruime keuze aan houten vloeren, waarbij we ook kunnen zorgen dat uw vloer wordt gelegd, geschuurd en gelakt.


Tapis parket vloeren
Lamel vloeren
Massieve vloeren


Verder kunnen we u ook helpen met ander vloeren, zoals:


Laminaat vloeren
Kurk vloeren
PVC vloeren


We leveren uw houten vloer in o.a. Amersfoort, Apeldoorn, Amsterdam, Harderwijk, Utrecht, Zwolle & Ermelo!

Meer lezen over
'Eiken spoorbiels'?

meer van deze professional

kurken vloeren

Natuurlijke eenvoud vloeren, met nét dat beetje extra.

Pvc vloeren

Wanneer u voor een PVC vloer kiest, kiest u voor een du...

Eikenhouten vloer

Door een houten vloer te borstelen, worden de tekeninge...

Toon alle 12 artikelen
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.