Partner

Bona Benelux BV

Bona - alles voor houten vloeren (behalve het hout zelf) - van het leggen, schuren, lakken, onderhouden tot het reinigen. Bona is wereldwijd vertegenwoordigd, met de dochteronderneming Bona Benelux BV in Nederland. Met het Bona Inspiration Concept - Vloerstyling kunnen bestaande houten vloeren worden opgeknapt met een totaal andere look. Van b.v. natuurlijk bruin naar zwart of naar wit of naar grijs, of geborsteld effect - alles is mogelijk. Verander niet alleen je interieur qua meubels of wanden - denk ook aan een andere vloeruitstraling - en dat met je huidige houten vloer!

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht bona.com

Creëer een lichte parketvloer

Bona Inspiration Vloerstyling - Stijl Nordic Shimmer - zoals de Scandinavische uitstraling met lichte, koele tinten: 4 looks

Nordic Milk -Nordic Frost - Nordic Natural - Nordic Ash

Eenvoudigweg prachtig - beleef de ware geest van Scandinavië met subtiel design gemaakt van natuurlijke materialen. Tijdloos, maar altijd stijlvol. Je kan je bestaande houten vloer laten renoveren en een totaal andere look geven. Kies uit de Bona Nordic Shimmer range voor Nordic Milk of Nordic Frost of Nordic Natural of Nordic Ash. Natuurlijk licht is essentieel voor alle Scandinavische interieurs. Verzacht het contrast door het licht te filteren met een gordijn en kies voor ingetogen kleuren die rechtstreeks uit het Scandinavisch landschap lijken te komen. Maak verder gebruik van nevelige tinten in je interieur zoals blauw, grijs en beige - die kleuren passen perfect bij het natuurlijke hout. De Scandinavische stijl heeft een kalmerend effect op het interieur en op de mens.

Voorbeeldfoto is Bona Nordic Milk.

Voor deze nieuwe look hoef je geen nieuwe houten vloer te kopen, maar je laat je bestaande houten vloer renoveren.

Vraag je parketzaak naar de 17 Bona Inspiration Vloerstyling Looks of bekijk www.bona.com/floorstyling

Meer lezen over
'Creëer een lichte parketvloer'?

meer van deze professional

Je interieur veranderen?

Transformeer dan je bestaande houten vloer

Onze onderhoudsproducten

De eenvoudigstee manier om jouw vloer er geweldig uit t...

Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.