Partner

Neerlandia Parket

Hout, daar ligt onze passie. Hout in alle vormen, bewerkingen en afmetingen. Hout voor in de woonkamer, de keuken, de slaapkamer, ja zelfs op de badkamer. Bamboe, bourgogne, eiken, castleblocks. Het hout gelegd in een visgraat, Weense punt of eenvoudig in stroken. Afwerkingen in alle varianten en combinaties van hout. Onze fantasie is eindeloos. Ons vakmanschap dusdanig dat ook al uw wensen in vervulling kunnen worden gebracht.

Persoonlijke aandacht en zorgvuldige begeleiding, dát is waar het om draait bij Neerlandia houten vloeren. Met meer dan 25 jaar ervaring in de parketindustrie zijn wij gepokt en gemazeld als het gaat om hout en vloeren. We weten wat er mogelijk is in hout. Belangrijker dan dat weten we wat wel en beter niet kan op bepaalde ondervloeren of kamertypes.

Wij beheersen een ambacht in de houtbewerking van vloeren waar we trots op zijn. Dat betekent echter niet dat we ons afsluiten voor nieuwe ontwikkelingen, technieken en trends. Die volgen we op de voet en passen we toe in onze werkwijze. Net als in de mode volgen ook bij vloeren de trends elkaar steeds sneller op. Verouderde vloeren, thermische behandeld, gebakken, gestoomd geborsteld, handgeschraapt hout we weten er alles van. En vertellen u graag meer over deze nieuwste producten.

Techniek, kwaliteit, verantwoord ondernemen en echt vakmanschap zijn de elementen die voor ons van belang zijn. Wij stellen onze kennis en expertise graag tot uw beschikking. Stellen er trots in om elke keer weer de best en mooist mogelijke vloer te leveren. Ook bij de renovatie of het doorleggen van een bestaande vloer bij een aanbouw kunt u bij ons terecht. Voor elk probleem bieden wij u de perfecte oplossing.

Aandacht voor het interieur is in de laatste jaren sterk toegenomen. Drijvende kracht in deze ontwikkeling is de wens naar een interieur dat persoonlijk, soms gedurfd, maar altijd eigen is. Een inrichting waar men zich thuis voelt. Wij hebben deze ontwikkelingen op de voet gevolgd en zien een almaar groeiende vraag naar een mooie, ambachtelijk gemaakte houten vloer.

Wij staan voor een probleemloze vloer. Wij nemen dan ook uitgebreid de tijd om u te vertellen waar u op moet letten. In de showroom, maar als dat nodig is zeker ook bij u thuis. Het leggen van de juiste houten vloer vraagt om een goede voorbereiding. De luchtvochtigheid is van belang. Zo ook de ondervloer. Welke houtsoort gedraagt zich het best voor het doeleinde waarvoor hij wordt gebruikt. Allemaal zaken die aan bod komen om er zeker van te zijn dat u een levenlang geniet van een perfecte houten vloer.

Garantie

Een houten vloer koopt u niet dagelijks. Het is een hele investering, waarbij het esthetische aspect doorslaggevend is. Het is echter ook prettig om te weten dat Neerlandia houten vloeren ook een heel betrouwbare partner is.

Wij zijn CBW erkend, de Centrale Branchevereniging Wonen. Deze certificering houdt o.a. in dat u veilig aanbetaalt, er een uitstekende garantieregeling is én dat er een kundige derde eventuele klachten onpartijdig behandelt.

Zo bent u altijd verzekerd van een veilige aankoop.

En het esthetische aspect, Dat is bij onze ervaren en goedopgeleide parketteurs in prima handen.

Ik heet u van harte welkom in onze winkel aan de Postweg 125 in Nijmegen.

MEER TONEN

Traditionele vloeren

Een strak afgewerkte houten vloer met het traditionele tapis.

Tapis is een traditioneel parket zonder mes en groef. Het bestaat uit losse latjes die afzonderlijk van elkaar op een tussenvloer van spaanplaat of mozaïek eiken worden gelijmd en gespijkerd. Deze tussenvloer wordt ook op de vloer van je woning gelijmd. Door de vloer op deze manier tweeledig te verlijmen vormt zij als het ware een tapijt van hout. Het werkt niet of nauwelijks en is daarnaast een heel stille vloer met een minimaal loopgeluid.

Het parket is uitermate geschikt om in patroon te leggen. Het meest bekend zijn de visgraat, het blokpatroon en de Weense punt. De variëteit in vormen is echter oneindig. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot banden en biezen.

De parketvloer voor de vakman

Het ambachtelijke aspect van parket komt het duidelijkst naar voren bij het plaatsen van tapis. Een eeuwenoud ambacht waar hamer, lijmkam en beitel nog steeds hun werk doen. Het leggen van parket kan dan ook niet zonder de expertise van de ervaren parketteur.

Hij weet als geen ander hoe het hout te bewerken. Het is aan jou om het patroon en de houtsoort te kiezen die bij je past. De vloer te voegen naar jouw wensen. Klassiek, tijdloos, stijlvol. Neerlandia laat je graag zien wat de mogelijkheden zijn.

Parketvloeren, houten vloeren die zich niets aantrekken van tijd of trend

Klassiek vanaf het moment dat het wordt gelegd. Dankzij de enorme keuze aan houtsoorten en de talloze legpatronen en afwerkingsmogelijkheden ligt het traditionele parket in elk interieur op zijn plaats. Zo zal een grote visgraat het ook in een moderne inrichting goed doen.

Geniet je al een aantal jaren van een vakkundig gelegde houten vloer, maar moet deze worden uitgebreid doordat je je woning uit gaat breiden? Ook voor dit aanhelen ben je bij Neerlandia op het juiste adres.

Meer lezen over
'Traditionele vloeren'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.