Partner

Kwaliteitparket

Kwaliteitparket.nl | Bedrijfsinformatie   Wie is Kwaliteitparket.nl? Kwaliteitparket is een (dochter)onderneming van het familiebedrijf Woodpoint Nederland en is vanaf 2001 actief aanwezig in de parketwereld. Kwaliteitparket.nl richt zich voornamelijk op de verkoop via internet, met een online assortiment van circa 2.500 artikelen voor parket, laminaat, pvc vloeren, plinten, ondervloeren, parketlijmen, olie, lak, onderhoudsproducten, gereedschappen, vloerbescherming, Accessoires etc. via het Internet en verkopen nog eens 5000 verschillende producten via onze showroom. Wij bieden deze artikelen aan tegen scherpe prijzen aan bedrijven en particulieren. Woodpoint Nederland leverd aan groothandels, winkels en bedrijven in geheel Benelux.   Door grote vollumeafnames bij fabrieken en groothandels kunnen wij een lage inkoopprijs verkijgen, en zo kunnen wij deze producten met hoge kortingen aanbieden aan de eindgebruiker. Hiernaast bezuinigen wij op personeel, boekhoud en marketingkosten door deze werkzaamheden als gezin te bewerkstelligen. Wij werken dus met het gehele gezin voor u!. Vanwege de nauwe samenwerking met buitenlandse fabrikanten en groothandels kunnen wij een goede, maar vooral, een constante kwaliteit vloerhout (parket), parketlijmen, ondervloeren, plinten, bewerkingen, afwerkingen en onderhoudsmiddelen te bieden. Wij kunnen u vele soorten vloerhout aanbieden tegen zeer scherpe prijzen, een aantal van deze houtsoorten hebben wij op voorraad. Ook bieden wij u een groot scala voordelige restpartijen houten vloerdelen van hoge kwaliteit.Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven door heel Nederland. Kwaliteitparket.nl is een bedrijf dat garant staat voor het leveren van een hoge kwaliteit en service tegen gegarandeerd de scherpste prijzen. U mag dan ook een hoop van ons verwachten.U kunt ons bezoeken in onze showroom welke gevestigd zit te Lelystad aan de Bolderweg 72 A (industrieterrein Noordersluis) op de eerste verdieping.

MEER TONEN

Parketveren (Spanveren)

Parketveren Parketveren worden geplaatst tussen de langszijde van de houten vloerdelen en de muren. Parketveren houden uw houten vloer, massieve planken of lamelparket die zwevend geplaatst is op de juiste spanning. Hiermee is de kans op kiervorming tijdens het krimpen en uitzetten van het hout tot een minimum beperkt. De Parketveren zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, de X en de W-parketveren met een hoogte van 14mm of 20mm. Deze parketveren dienen tussen de 30 tot 50cm geplaatst te worden tussen wand en vloer. Let op dat bij het zwevend plaatsen van vloerdelen, de vloerdelen ook puntsgewijs verlijmd dienen te worden met houtlijm in de mes en groef verbinding. Klik hier voor de PVAC parket nadenlijm. Onze parketveren worden verkocht per stuk, men hoeft de parketveren niet per doos a 50 stuks te bestellen. 

Overige info

Verzendkosten parketveren

Onze parketveren worden veilig verzonden via onze koeriersdienst voor 5.95 euro voor per bestelling. Online bestellingen van kleine producten(gereedschappen, afwerkproducten, onderhoud etc) worden boven de 100 euro orderwaarde gratis verzonden binnen Nederland. 

Klik hier voor alle verzendkosten en methoden
Klik hier voor de verzendkosten en methoden in PDF.

 

Import en prijzen parketveren

 

Wij zijn importeur van deze producten. Wij leveren gegarandeerd de goedkoopste parketveren van Nederland. Vanaf 0.30 euro per stuk.

Bezoek onze website voor meer informatie.

Meer lezen over
'Parketveren (Spanveren)'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.