Parketveren (Spanveren)

Parketveren Parketveren worden geplaatst tussen de langszijde van de houten vloerdelen en de muren. Parketveren houden uw houten vloer, massieve planken of lamelparket die zwevend geplaatst is op de juiste spanning. Hiermee is de kans op kiervorming tijdens het krimpen en uitzetten van het hout tot een minimum beperkt. De Parketveren zijn er in 4 verschillende uitvoeringen, de X en de W-parketveren met een hoogte van 14mm of 20mm. Deze parketveren dienen tussen de 30 tot 50cm geplaatst te worden tussen wand en vloer. Let op dat bij het zwevend plaatsen van vloerdelen, de vloerdelen ook puntsgewijs verlijmd dienen te worden met houtlijm in de mes en groef verbinding. Klik hier voor de PVAC parket nadenlijm. Onze parketveren worden verkocht per stuk, men hoeft de parketveren niet per doos a 50 stuks te bestellen. 

Overige info

Verzendkosten parketveren

Onze parketveren worden veilig verzonden via onze koeriersdienst voor 5.95 euro voor per bestelling. Online bestellingen van kleine producten(gereedschappen, afwerkproducten, onderhoud etc) worden boven de 100 euro orderwaarde gratis verzonden binnen Nederland. 

Klik hier voor alle verzendkosten en methoden
Klik hier voor de verzendkosten en methoden in PDF.

 

Import en prijzen parketveren

 

Wij zijn importeur van deze producten. Wij leveren gegarandeerd de goedkoopste parketveren van Nederland. Vanaf 0.30 euro per stuk.

Bezoek onze website voor meer informatie.