Trinka Parket

Parket is de specialiteit van Trinka Parket.

Trinka Parket Vloer

Parket is de specialiteit van Trinka Parket. Een parketvloer is prettig om op te leven en heeft van nature een sfeervolle uitstraling. Ons parket wordt gemaakt van uitgeselecteerd hout. Door zowel bij het kappen voor hoogwaardig materiaal te kiezen als hoge eisen te stellen aan het zagen, schaven en terugdrogen van het hout wordt het behalve een mooie vloer ook een degelijke en praktische vloerbedekking, bestemd voor jarenlang woonplezier.

Een parketvloer is een natuurproduct. Onder invloed van licht zal het hout kleuren waardoor het in de loop der jaren steeds mooier wordt. Daar doen zelfs krasjes en deukjes, ontstaan door het gebruik van de vloer, geen afbreuk aan.

U heeft veel keuzemogelijkheden voor parket. Er zijn talloze houtsoorten die qua kleur en structuur erg van elkaar verschillen. Ook zijn er verschillende legmogelijkheden en afwerkingen.
Houtsoorten van het bekende traditionele lichtgele Eiken tot warm, roodbruin Merbau, legmethodes van "zwevend lamelparket " tot een "verlijmde en genagelde tapisvloer", afwerken met "Hydrolakken extra mat" of "High Solid oliën", een diversiteit aan patronen: u vind ze bij de speciaalzaak Trinka Parket.

Ook kunt u bij ons bijzondere, al dan niet zelfontworpen patronen (mits technisch verantwoord) laten leggen. Voor inlichtingen bent u van harte welkom in de showroom.

Een parketvloer is eenvoudig te onderhouden. Mits u de juiste middelen gebruikt. Het is daarom belangrijk dat u een goede uitleg krijgt over deze materie nog voordat u de keuze voor de afwerking van uw vloer maakt. Een vertrouwd adres in deze is onontbeerlijk en kan u helpen een verantwoorde beslissing te nemen. Bij Trinka Parket kunnen wij u duidelijk een op uw wensen en situatie toegespitst advies geven. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.