Foto: /284817.jpeg

Woodline Parquetry - de nieuwe standaard in meerlaagse houten vloeren

Een duurzaam sieraad voor uw interieur en toegevoegde waarde voor uw huis.

Een duurzaam sieraad voor uw interieur en toegevoegde waarde voor uw huis.

Woodline Parquetry is een nieuwe collectie lamelparket (3-laags) van 20 decoren. De vloeren worden geproduceerd met uitsluitend kwalitatief hoogwaardige materialen zodat u jarenlang plezier beleeft aan deze milieuvriendelijke en sterke vloer. Woodline Parquetry is nu verkrijgbaar bij uw parketspeciaalzaak of woninginrichter. Ontdek hier alvast waarom Woodline Parquetry werkelijk een sieraad is in uw interieur en waarde toevoegt aan uw huis.

 

Woodline Parquetry
Woodline Parquetry wordt vervaardigd door een van de grootste en meest innovatieve producenten van lamelparket. Leverbetrouwbaarheid, hoogwaardige kwaliteit en een constante duurzame kijk op het productieproces staan hoog in het vaandel. Alle vloeren hebben een zware kwaliteit hevea tussenlaag. Hevea is plantagehout met dezelfde eigenschappen als eiken. Dit maakt Woodline Parquetry een duurzaam en milieuvriendelijk product. De kruislingse verlijming maakt deze vloer stabieler dan een massieve houten vloer en vanwege de zware kwaliteit hevea tussenlaag zelfs de meest stabiele in zijn soort. Hierdoor kunnen alle vloeren zowel verlijmd als zwevend gelegd worden, ook in combinatie met vloerverwarming. Woodline Parquetry wordt uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige materialen geproduceerd. Dit geeft u de zekerheid van een milieuvriendelijke en sterke vloer, zodat u er jarenlang plezier aan kunt beleven. Naast alle voordelen zijn de vloeren ook nog eens aantrekkelijk geprijsd. Kortom, reden genoeg voor een kennismaking. Vraag ernaar bij uw parketspeciaalzaak of woninginrichter!

Collectie
De prachtige en uitdagende collectie biedt voor iedereen een passende vloer en bestaat uit brede landhuisdelen, trendy Fine Line vloeren en traditioneel 3-strooks parket.

De Antiques, brede landhuisdelen van prachtig Europees Eiken met een extra landelijke, robuuste look, hebben een geheel eigen, authentieke uitstraling en zijn echte eyecatchers. Binnen dit assortiment is daar bijvoorbeeld Carpathians; gerookt, grijs 'gewassen' en wit geolied. Atlas is door-en-doorgerookt en met finesse handgeschraapt. Apennines is voorzien van een prachtige verouderde uitstraling, handgeschraapt, gerookt en wit geolied. Uiteraard ontbreken ook de 'standaard' afwerkingen naturel en wit geolied niet in Europees Eiken met een mooie romantisch-landelijke uitstraling. Bovenstaande vloeren zijn in zowel 190 mm breed als 240 mm verkrijgbaar!

Daarnaast zijn er in dit programma zijn twee zeer speciale 'ingepoetste' grijstinten. Dit zijn lichtgrijs en donkergrijs afgewerkte Europees Eiken vloeren die zijn voorzien van een bijzondere matte olie voor een uitzonderlijk effect. Deze speciale vloeren zijn verkrijgbaar in smallere planken in 145 mm breedte.

De moderne vloeren Fine Line staan altijd in het middelpunt van de aandacht en voorzien ieder trendy interieur van een strakke basis door het design van fijne lijnen. Verkrijgbaar in Eiken naturel en gerookt, Essen wit en Cocktail, de mix van lichte en exotische kleuren.

Om de collectie echt compleet te maken een prachtig 3-strooks assortiment in de exotische houtsoorten Merbau en Hevea en het populaire Eiken. De vloeren zijn mat gelakt, de Hevea is wit mat gelakt.

Dealers
Kijk voor de dichtstbijzijnde dealers van Woodline Parquetry op onze website www.woodpecker.nl onder het kopje 'Zoek een Dealer'.

Meer informatie: www.woodpecker.nl

Publicatiedatum: 30 juni 2012

Reacties