Foto: The-Dutch-Floor-Line-5

Houten vloeren The Dutch Floor Line (en installatie) tegen vaste prijzen

Koop via Wonen.nl een op maat gemaakte parketvloer van The Dutch Floor Line tegen fabrieksprijs (met uniek totaalontzorgingsconcept)!

The Dutch Floor Line biedt een 'Totaalontzorgingsconcept' bij het leveren en installeren van houten vloeren tegen een vast prijsniveau van € 89.95 per m2!

Mensen die via Wonen.nl een op maat gemaakte parketvloer bij The Dutch Floor Line aanschaffen hebben de mogelijkheid om deze tegen fabrieksprijzen met totaalontzorging te kopen.

Interesse?

Vraag hier een vrijblijvende offerte aan!

The Dutch Floor Line levert tegen fabrieksprijzen een hoogwaardige op maat gemaakte houten vloer van Europese herkomst voor in je woning, appartement of bedrijfsruimte met ondersteuning van eigen verkoop, installatie en serviceteams, dit alles tegen sluitende wettelijke bepalingen en garantievoorwaarden, zonder tussenkomst van winkelbedrijven. Ook het onderhoud zal na aanschaf van je houten vloer onze zorg zijn voor een periode van 10 jaar.

Totaalontzorgingsconcept biedt het volgende:

1. Voorcontrole.
2. Het leveren van houten vloeren van Europese herkomst tegen een vast prijsniveau.
3. Uitgangspunt rustiek A/B op basis van een duovloer 18 cm breed en 15mm dik.
4. Vloer op maat.( jij bepaalt de uitstraling en afwerking zonder meerprijs)
5. Vaste verlijming op cementdekvloer in woningen.
6. Zwefende installatie bij appartementen inclusief 10 DB gecertificeerde ondervloer.
7. Installeren plinten 9 cm hoog in de door ons geïnstalleerde ruimten
8. Afwerking op basis van uiterst resistente Componenten olie.
9. Tien jaar vrij van onderhoud. Iedere 2,5 jaar pleegt DFL groot onderhoud in je woning.
10. Sluitende garantievoorwaarden (ook bij aanwezigheid van vloerverwarming.

Vaste prijzen

The Dutch Floor Line biedt een totaalontzorgingsconcept bij het leveren en installeren van houten vloeren tegen vaste prijzen! The Dutch Floor Line levert uit eigen productie tegen fabrieksprijzen een hoogwaardige op maat gemaakte houten vloer voor in je woning, appartement of bedrijfsruimte. Door dit unieke concept levert The Dutch Floor Line een kwaliteit vloer naar wens zonder dat er sprake is van een beperking om Budgettaire reden.

Correct en regelmatig( 2.5 jaarlijks) onderhoud op houten vloeren verlengt de levensduur van een houten vloer aanzienlijk en voorkomt ergernis bij gebruik. Door het Dutch Floor Line totaalontzorgingsconcept in combinatie met een zeer resistente olieafwerking voorkomt men dat door tijdgebrek of verkeerd onderhoud houten vloer looppaden, vlekken of slijtage vertonen. Het Dutch Floor Line leg- en serviceteam voorziet je van de juiste informatie welke in zijn geheel is afgestemd op jouw specifieke woonsituatie en woonwens. Voor een advies op maat met betrekking tot alle soorten vloeren, relatieve luchtvochtigheid, legmethoden, afwerking, milieuaspecten en vloerverwarming komen wij op afspraak bij jou thuis, ook ben je welkom in de sfeervolle showroom van The Dutch Floor Line.

Vloerverwarming en houten vloeren

De aanwezigheid van vloerverwarming in combinatie met installatie van houten vloeren in appartementen/woningen leidt vaak tot discussie uit onwetendheid. The Dutch Floor line ont zorgt ook wanneer vloerverwarming in uw woonomgeving het uitgangspunt is. Onder sluitende garantievoorwaarden leveren en installeren ze je houten vloer op vloerverwarming in appartementen, woonhuizen en publieke ruimtes. Ze informeren je door middel van bestanden die je kunt inlezen, zij begeleiden tijdens de installatie van vloerverwarming door de erkende installateur. Na vloerinstallatie begeleidt The Dutch Floorline je aan de hand van een opstookprotocol tijdens het totale traject. Door deze handelswijze zijn ze in staat om onder sluitende garantie voorwaarden ook bij vloerverwarming/koeling het totaalontzorgingsconcept zonder meerprijs te bieden.

Alle producten waarmee The Dutch Floor Line werkt zijn bij wetgeving geschikt en gecertificeerd.

Totaal ontzorgen OOK mogelijk bij vloerrenovatie of traprenovatie

Bestaande vloeren kunnen na renovatie door onze eigen teams ook profiteren van het Dutch Floor Line ontzorgingsprogramma. Na het schuren zijn verschillende uitstralingen en afwerkingen in overleg mogelijk. Kies je voor trendy of klassieke uitstraling, gezamenlijk met je overleggen en bepalen ze aan de hand van je wensen en interieur de meest geschikte uitstraling voor je vloer om deze optimaal te laten integreren in jouw woonomgeving. Het Dutch Floor Line ontzorgingsprogramma kan tegen een zeer geringe meerprijs worden aangeschaft. Je onderhoud wordt dan voor de komende jaren de zorg van The Dutch Floor Line.

The Dutch Floor Line werkt je vloer altijd af met een zeer resistente componenten olie welke het onderhoud enorm beperkt. Voorheen moest je regelmatig groot onderhoud plegen om vlekken en slijtage te voorkomen. Doordat de olie ook toepasbaar is in keukens en high traffic area’s wordt onderhoud beperkt en vereenvoudigd tot driejaarlijks onderhoud bij appartementen en twee jaarlijks bij woonhuizen. Periodiek onderhoud beperkt zich in deze periode tot vocht droog dweilen en stofzuigen. Tijdens groot onderhoud wordt de houten vloer door The Dutch Floor Line gereinigd en voorzien van een nieuwe slijtvaste laag. Natuurlijk blijft jezelf verantwoordelijk voor klein en periodiek onderhoud.

Installeren van houten vloeren in appartementen

Installeren van houten vloeren is appartementen is altijd mogelijk ,echter dient men op de hoogte te zijn van de bepalingen welke de vereniging van huiseigenaren stelt. De huishoudelijke regelementen in combinatie met wettelijke gestelde richtlijnen moeten door de erkende installateur worden nageleefd bij installatie van houten vloeren in appartementen. Meestal worden houten vloeren bij gebruik in appartementen zwevend geïnstalleerd op een T.U.V gecertificeerde ondervloer welke zorgt voor een wettelijke geluidsreductie van minimaal 10 DB op contactgeluid. Ook bij installatie op vloerverwarming word de houten vloer meestal zwevend geïnstalleerd op een gecertificeerde ondervloer die de doorlaatbaarheid en het rendement van vloerverwarming bij houten vloeren garandeert. Natuurlijk moet ook deze ondervloer wederom voldoen aan de wettelijk gestelde geluidsreductie van minimaal 10 DB.

Er zijn verschillende systemen in ondervloer welke toepasbaar en geschikt bij installatie in appartementen met en zonder vloerverwarming. The Dutch Floor Line werkt onder sluitende garantie voorwaarden met Heat Foil indien er sprake is van installatie op vloerverwarming. Door haar geringe dikte van 1.2 mm is de warmte overdracht van deze ondervloer uitstekend en optimaal dampremmend. Door haar zelfklevende overlap is de ondervloer eenvoudig te installeren en uiterst stabiel. Bij oplevering van de vloer ontvang je van de Dutch Floor Line een certificaat die je vrijwaart van eventuele problemen met zowel de VVH als je naaste medebewoners. Voor installatie in appartementen zonder vloerverwarming moet worden voldaan aan de eis van minimaal 10 DB contactgeluidreductie normering en TUV-certificatie. The Dutch Floor Line installeert in verband met minimale dikte en optimale reductie altijd Heat Foil ook als er geen sprake is van vloerverwarming.

Nazorg en garantie

The Dutch Floorline garandeert dat de geleverde en geïnstalleerde producten zullen voldoen aan de overeenkomst.

Reacties