Foto: Quick-Step-parketvloer

Drie nieuwe parketvloeren Quick-Step

Parketvloeren Quick-Step stralen op en top natuur uit

Drie nieuwe parketvloeren Quick-Step. Parketvloeren Quick-Step stralen op en top natuur uit.

Vandaag is hout niet meer weg te denken uit het dagelijkse leven: een iPad hoes in houtprint, een Vespa in houtdesign, handtassen en schoenen met een houtlook. Hout is in, en laat houtdesigns nu net de passie van Quick·Step® zijn!

Quick·Step® introduceert dit jaar 3 nieuwe parketinnovaties die op en top natuur uitstralen en 1 voor 1 blikvangers zullen zijn in uw interieur!

Quick·Step® introduceert dit jaar 3 nieuwe parketinnovaties die op en top natuur uitstralen en 1 voor 1 blikvangers zullen zijn in uw interieur!

De planken zijn nog langer en breder met de nieuwe Imperio collectie, nog authentieker en innovatiever met de Variano collectie en nog romantischer en eleganter met het nieuwe patroon van 4 vloeren binnen de bestaande Villa collectie. Ervaar het authentieke, warme karakter van hout en de natuur met een Quick·Step® parketvloer in je huis.

De Imperio Eik Nougat Geoliede vloerplanken onderscheiden zich door de vier voegen die de royale breedte en lengte benadrukken, de karaktervolle 'character-grading', met zijn handgeschuurde noten, de zware borsteling en de zwart ingekleurde noten en kraken.

Deze vloer werd niet gerookt, maar vergrijsd. Daarna werd er met de hand witte olie in het hout geboend, zodat het grijs een zachtere en gepatineerde uitstraling krijgt. Zo lijkt het alsof een eeuwenoude vloer werd afgeschuurd en opnieuw geolied. Kortom een eye-catcher in elk interieur!

Vooral de warme grijzen met een tintje bruin, de greiges, zijn momenteel erg populair in de interieurwereld. Greige combineert goed met felle kleuren, maar ook met pastelkleuren die dankzij de revival van retro en vintage designs opnieuw in zijn.

Meer informatie: www.quick-step.com

Publicatiedatum: 18 februari 2013

Gespot door de redactie van Wonen.nl
Reacties