Foto: Meister-PS-500-Eik

MEISTER PS 500 visgraatparket: De klassieker onder de parketvloeren

Visgraatvloeren zijn van oudsher stijlvolle vloeren met een warme en authentieke uitstraling.

De PS 500 visgraatparketvloer komt zowel in een landelijke als in een moderne woning perfect tot zijn recht. De collectie bestaat uit 8 natuurgeoliede en 7 mat verniste eiken vloeren evenals 1 notelaar in een mat verniste uitvoering.  Bovendien is het mogelijk om de 8 natuurgeoliede visgraatvloeren in de identieke kleur te combineren met de royale PD400 parketplanken (2200 x 180mm) evenals de mat verniste visgraatvloeren te combineren met de elegante PS 300 parketvloeren (1187 x 142mm).

Dit laat het mogelijk voor de consument om met behoud van dezelfde parketkleur, verschillende parketformaten met elkaar te combineren. Naast het esthetische aspect werd bovendien ook gedacht aan het installatiegemak. Dankzij het gepatenteerde Unizip clicsysteem is er geen sprake meer van een A en een B plank.

Voortaan kan deze parketvloer geïnstalleerd worden met één type plank. Dit verhoogt de snelheid van het leggen door de installateur en vermindert het zaagverlies voor de consument. Kortom een win-win situatie voor iedereen. De PS 500 parketvloeren zijn beschikbaar in een elegant formaat van 710 x 142mm en uitgerust met een microvoeg rondom.

Meer informatie: www.meisterwerke.com

Meer van Meister
Reacties