array(1) { ["path"]=> string(88) "www.parketdirect.nl/lebois-14mm-dik-19cm-breed-click-parket-geborsteld-white-wash-gelakt" }
Partner

Parket Direct

LET OP: GEEN SHOWROOM  AANWEZIG  Bij ParketDirect.nl staat service voorop. Ze vinden het niet alleen belangrijk dat hun klanten vloeren kopen van een uitstekende kwaliteit, maar de service eromheen is net zo belangrijk. Daarom doet ParketDirect.nl er alles aan om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken. De kwaliteit van de vloeren staat voorop, maar ParketDirect.nl streeft er naar om de goedkoopste aanbiedingen voor je verzamelen en je hierbij uitstekende service te verlenen.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Parket Direct

Lamelparket witwash lak

Dit geborstelde eiken lamelparket met een finish van white wash en lak kan omschreven worden als een eiken-kleur vloer met nerven gevuld met white wash. Het parket is eerst geborsteld, waardoor alle zachte delen van de nerven weg gehaald worden. Hierdoor krijgt het parket meer reliëf, maar is er ook ruimte voor de white wash om dit op te vullen. Vervolgens is het parket nog een keer afgelakt om de wash goed vast te leggen in de nerven van het hout. De overall look is die van eiken parket, met lichte elementen van white wash in de nerven van het hout en maken de vloer speels en modern.

De planken zijn 14 mm dik, 139 cm lang en 18,9 cm breed en voorzien van een LOC-systeem. Hierdoor is de vloer goed in elkaar te klikken, zonder dat er lijm voor nodig is om de planken aan elkaar vast te maken. Dit zorgt er ook voor dat de vloer eenvoudig te leggen is.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.

Meer lezen over
'Lamelparket witwash lak'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.