Lamelparket walnoot wax

Walnoot hardwax is een hardwax afwerking met een donkere kleur. Het eiken parket wordt hierdoor donkerder in aanzien, maar laat nog wel alle eigenschappen van het hout, zoals vlammen en kleine knoesten door. Het hout doet iets warmer aan en neigt een beetje naar een donkere caramel-kleur.

De planken zijn opgebouwd uit drie lagen, waarvan de toplaag uit 3 mm echt eiken bestaat. De gehele plank is 14 mm dik, 139 cm lang en 18,9 cm breed. De planken zijn voorzien van een LOC-systeem, waardoor ze eenvoudig in elkaar te klikken zijn en goed op elkaar aansluiten. Deze vloer heeft geen lijm nodig om de delen aan elkaar vast te maken.

Wij laten u een zo goed mogelijke sortering van een houten vloer zien door middel van onze foto's. Hiermee willen wij een representatief beeld van de vloer voor u schetsen, maar het kan altijd zijn dat er afwijkende planken tussen zitten. Hout is immers een natuurlijk product en geen plank is hetzelfde. Deze vloeren zijn met zorg geproduceerd en staan voor uitstekende kwaliteit en duurzaamheid. Met maar liefst 15 jaar garantie kunnen we u ervan verzekeren dat u nooit hoeft te twijfelen aan het jarenlange plezier van deze vloer. Deze vloer is geschikt voor normaal huiselijk gebruik en kan in elke (droge) kamer gelegd worden.