string(1) "p"

Houten vloer VERVEN naar wit, grijs of zwart

Wist je dat je houten vloeren ook kunt VERVEN?

Interieur veranderen? Verander ook je BESTAANDE vloer – neem een ander kleurtje.

Je hebt al jaren een houten vloer en je gaat je complete interieur veranderen. Eigenlijk wil je die bruine kleur niet meer, maar je hebt geen zin om een geheel nieuwe vloer te laten plaatsen. Dat kost ten eerste teveel geld en stel je voor dat je over 10 jaar toch weer een BRUINE houten vloer wilt?

GOED NIEUWS

Je hoeft GEEN nieuwe vloer te kopen…… je kunt 2 dingen doen:

  1. OF - Je kan de houten vloer in de kleurolie zetten – Bona biedt 17 kleuren – als dit met de Bona Craft Oil 2K wordt gedaan, dan KAN de vloer daarna nog worden afgewerkt met een parketlak voor de allerbeste bescherming – Bona Traffic parketlakken. 
  2. OF – Je laat de houten vloer VERVEN – dat kan ook – BONA DECOR PAINT en deze verf kan je daarna afwerken met 1 van de Bona parketlakken: Bona Traffic of Bona Mega ONE.

 BONA DECOR PAINT – vloerverf voor houten vloeren. Verkrijgbaar in 4 kleuren:

1) Wit
2) Lichtgrijs
3) Donkergrijs
4) Zwart

VLOERVERWARMING
Bona Decor Paint vloerverf is geschikt voor vloerverwarming.

Bona Inspiration Vloerstyling
Als onderdeel van het Bona Inspiration Concept is deze vloerverf toegevoegd aan het assortiment. In dit Concept, de 17 looks, is Bona Decor Paint gebruikt voor Bona Grace Bright, Bona Grace Dark en Bona Modern Liquorice, maar de mogelijkheden zijn legio. Meer informatie over Bona Inspiration - vloerstyling: www.bona.com/floorstyling