array(2) { ["path"]=> string(34) "www.intraparket.nl/pages/index.php" ["query"]=> string(8) "pageid=1" }
Partner

Intra Parket

Intra-Parket is een CBW-erkende parketspeciaalzaak, die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een allround woonspecialist met een prachtige showroom aan de Dorpsstraat 1070 te Assendelft, die al ruim achtien jaar bestaat.

Kwaliteit, vakkundige parketteurs en stoffeerders en een prima service zijn de kernbegrippen van Intra-Parket. Intra-Parket is het adres voor een exclusieve houten vloer, maar ook voor de voordeligere houten vloeren, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast kun je ook bij Intra-Parket terecht voor een mooie laminaat- of pvc-vloer, sfeerhaarden (zonder rookkanaal), raambekleding en tapijt.

MEER TONEN
Bedrijfsoverzicht Intra Parket

Eiken lamelparket

Eiken rustiek lamelparket, verkrijgbaar via Intra Parket, geeft jouw ruimte een rijke en warme uitstraling. Vanaf € 49,95 per vierkante meter.

Eiken rustiek lamelparket

Eiken rustiek lamelparket is verkrijgbaar in meerdere versies: 22 cm met velling (toplaag vier mm eiken), 26 cm maar ook in negentien cm breed. Deze vloeren geven jouw ruimte een rijke- en warme uitstraling. De vloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming, maar ook voor vloerkoeling. Eiken rustiek lamelparket is kant en klaar geolied, verkrijgbaar in de volgende kleuren: naturel, wit, mokka, puur, grijs, zilver en café.

Prijs en kwaliteit

Voor een vloer ben je bij Intra-Parket aan het juiste adres. Naast de hoge kwaliteit, bewijst Intra-Parket nog eens dat dit tegen een zeer betaalbare prijs kan. De prijs van de Eiken rustiek lamelparket is per vierkante meter, ongelegd vanaf € 49,95! Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert Intra-Parket ook perfecte garantiebepalingen.

Bijna alle vloeren van Intra-Parket kunnen gelegd worden door de doe-het-zelver, maar Intra-Parket beschikt ook over vakkundige parketteurs, die jet het werk graag uit handen nemen.

 

Meer lezen over
'Eiken lamelparket'?

meer van deze professional
Op de hoogte blijven?

Volg ons voor inspiratie, nieuws en tips.