Eiken lamelparket

Eiken rustiek lamelparket, verkrijgbaar via Intra Parket, geeft jouw ruimte een rijke en warme uitstraling. Vanaf € 49,95 per vierkante meter.

Eiken rustiek lamelparket

Eiken rustiek lamelparket is verkrijgbaar in meerdere versies: 22 cm met velling (toplaag vier mm eiken), 26 cm maar ook in negentien cm breed. Deze vloeren geven jouw ruimte een rijke- en warme uitstraling. De vloer is uitstekend geschikt voor vloerverwarming, maar ook voor vloerkoeling. Eiken rustiek lamelparket is kant en klaar geolied, verkrijgbaar in de volgende kleuren: naturel, wit, mokka, puur, grijs, zilver en café.

Prijs en kwaliteit

Voor een vloer ben je bij Intra-Parket aan het juiste adres. Naast de hoge kwaliteit, bewijst Intra-Parket nog eens dat dit tegen een zeer betaalbare prijs kan. De prijs van de Eiken rustiek lamelparket is per vierkante meter, ongelegd vanaf € 49,95! Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert Intra-Parket ook perfecte garantiebepalingen.

Bijna alle vloeren van Intra-Parket kunnen gelegd worden door de doe-het-zelver, maar Intra-Parket beschikt ook over vakkundige parketteurs, die jet het werk graag uit handen nemen.