Profielfoto van Intra Parket

Intra Parket

Dorpsstraat 1070, 1566 JM ASSENDELFT

Over ons

Intra-Parket is een CBW-erkende parketspeciaalzaak, die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot een allround woonspecialist met een prachtige showroom aan de Dorpsstraat 1070 te Assendelft, die al ruim achtien jaar bestaat. Kwaliteit, vakkundige parketteurs en stoffeerders en een prima service zijn de kernbegrippen van Intra-Parket. Intra-Parket is het adres voor een exclusieve houten vloer, maar ook voor de voordeligere houten vloeren, eventueel in combinatie met vloerverwarming. Daarnaast kun je ook bij Intra-Parket terecht voor een mooie laminaat- of pvc-vloer, sfeerhaarden (zonder rookkanaal), raambekleding en tapijt.

Vloeren

Voor een houten vloer ben je bij Intra-Parket aan het juiste adres. Want naast de hoge kwaliteit, bewijst Intra-Parket nog eens dat dit tegen zeer betaalbare prijzen kan. Naast de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding garandeert Intra-Parket ook perfecte garantiebepalingen.
Bijna alle vloeren van Intra-Parket kunnen ook gelegd worden door de doe-het-zelver, maar Intra-Parket beschikt ook over vakkundige parketteurs, die je het werk graag uit handen nemen.

Assortiment

Je treft bij Intra-Parket een zeer breed assortiment aan. Dit geldt natuurlijk voor de houten vloeren, maar ze hebben ook een uitgebreid assortiment laminaatvloeren, waaronder 3D-lamintaat, maar ook pvc-vloeren zijn bij Intra-Parket ruim aanwezig. Al vloeren van Intra-Parket (hout, laminaat en pvc) kunnen gelegd worden in combinatie met vloerverwarming. Intra-Parket is ook dealer van Ruby Fires sfeerhaarden. Hiervan tref je een ruim assortiment aan in de showroom van Intra-Parket. Tevens kun je door Intra-Parket ook uitgebreid geadviseerd worden voor raambekleding (gordijnen, vitrage, jaloezieën ed.). Kortom voor al jouw woonwensen ben je bij Intra-Parket aan het juiste adres.