Foto: berry-alloc-vloer-1

De look van luxe

De collectie Chateau van BerryAlloc, geïnspireerd door de parketvloeren van grandioze herenhuizen, maakt luxe toegankelijk voor iedereen.

De collectie Chateau van BerryAlloc vertaalt de typische zorg voor detail en vakmanschap van eeuwenoude parketvloeren naar de eenvoud van een moderne laminaatvloer. Vandaag biedt de vernieuwde collectie meer expressiemogelijkheden dan ooit, met vier klassieke legpatronen en 15 houtdecors.

De tijdloze elegantie van een visgraatpatroon, een scheepsdek, een mozaïek of ladder in een combinatie met originele houteffecten: Chateau geeft de woning de blijvende charme van een traditionele look, verrijkt met een moderne stijl. Het perfecte recept voor een echt uniek interieur! Heel deze collectie draait om creativiteit, in een trendy of alternatief patroon. Katrien Van Compenolle, productmanager laminaat, BerryAlloc: "Onze Chateau-vloeren hebben een klein plankformaat, maar zijn onmiskenbaar groots in kwaliteit en elegantie. Onze collectie met visgraatpatroon is momenteel erg trendy en wint aan populariteit. Daarom vonden wij het heel belangrijk om deze topcollectie verder te ontwikkelen en met een grotere selectie van nieuwe, modieuze houtdessins in te spelen op de groeiende vraag van de klanten. De uiterst realistische houtdecors en unieke kleine plankformaten onderscheiden BerryAlloc van de andere fabrikanten op de markt."

Ongeacht de keuze van het legpatroon creëren de groeven aan de vier kanten van Chateau een authentiek effect, terwijl het palet van 15 tinten buitengewoon gevarieerd is. De houtdecors van Chateau, van eigentijds Chestnut White tot gedurfd Charme Black of het tropische rood van Merbeau Brown of Teak Brown, lenen zich bij uitstek voor een oorspronkelijke look. En met exclusieve dessins als Gyant, een scan in hoge definitie van een strook echt hout, met een matte houtstructuur voor de synchroniciteit, maakt de authenticiteit van Chateau een blijvende indruk.

Meer van BerryAlloc
Reacties